Xiaomi ve Huawei modellerine bakabilirsiniz hocam. Ben kendim Xiaomi Redmi 5 plus 64gb modelini kullanıyorum, donma kasma takılma yaşamadım, kamerasi da çok çok üstün olmasa da iyi sayılır. Batarya performansı ndan cok memnunum.
samsung A7 2018 alınabilir. hem kapasite hem fotoğraf kalitesi iyi. fiyatı 2100 TL.
ben de almayı düşünüyorum GMBen de biraz önce yeter artık bu kadar kafa karışıklığı dedim GM 9 PRO siparişini verdim. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Hocam birkaç gün sonra gelir sanırım telefon. Ben aslında başta GM 9 PRO yu listeme bile almamıştım. Çok tavsiye eden de olmadı açıkcası. Ama kamera ve foto video incelemelerinden sonra karar verdim bu telefona. Tabi fiyatı da uygun geldi biraz. Bu fiyata ASUS ZENFONE 5 olsaydı, hiç düşünmeden onu alırdım. Birkaç gün sonra izlenimlerimi paylaşırım.ben de almayı düşünüyorum GM
görüşlerinizi paylaşır mısınız
Sonuna kadar katılıyorum lakin şuan yönetimde ve idari koltuklarda oturanlar da ıphone kullanıyor malesef...iphone kullanmak çok önemlidir. itibar önemli iphone gereksiz bir müsriflik bence hatta devlet bütçesine karşı yapılmış terör saldırısıdır, hainliktir iphone kullanmak.
iphone kullananların devletin müsrifliklerini eleştirmeye hakkı yoktur. Milliyetçilikten vatan sevgisinden uzak kişilerdir. Rahatına fazla düşkün gösterişi seven kişilerdir. Fişlenip devlet işlerinden uzak tutulması gereken kişilerdir. Bugün iphone kullanıp cari açığa gereksiz yere bu kadar katkı sağlayıp ABD malı kullanan kişi yarın yönetici olsa neler yapmaz ki. Allah böyle insanlardan korusun milletimizi.. Git dost ülke japon malı SONY kullan hiç olmazsa. Devletimiz azılı düşmanının en kazık marka malını neden alıyorsun ki...