İstanbul kesinlikle değil!ocelote' Alıntı:aynen istanbul degil.fahrican' Alıntı:İstanbul değil.
İstanbul kesinlikle değil!ocelote' Alıntı:aynen istanbul degil.fahrican' Alıntı:İstanbul değil.
:+1:repocket' Alıntı:İstanbul kesinlikle değil!ocelote' Alıntı:aynen istanbul degil.fahrican' Alıntı:İstanbul değil.
hamuş' Alıntı:trabzon-uzungöl, rize'nin yaylalarında bir okul yada Artvin'in doğal sade gerilim yok
Üniversitede iken istanbulda yaşanmaz demiştim. 21. tercihten Bağcılarda 4 yıl çalıştım (Büyük konuşmamak lazım. Onun için şimdi de yaşanmaz demiyorum ). 1 yıl arkadaşla beraber kaldım. 3 yılda 20.000 den fazla kira verdim. Yani bir yıl sadece ev sahibine çalışmışım . Şimdi memleketimde küçük bir kasabadayım. İstanbuldaki evimden daha güzel bir eve çok şükür 150 kira veriyorum. Kira verdiğimi hissetmiyorum bilefahrican' Alıntı:İstanbul değil.
hocam denizli için aynı şeyleri söyleyebilir misiniz, gitme durumum oabilir de bilgi topluyorum bu aralar..glimmer' Alıntı:ayd ın aydın aydııınnn
ucuz memleket kiraz ucuz, yemek içmek ucuz, havası sıcak, insanı sıcak....
hocam puanım71. Ama gidiş şeklim eş durumu olacak. Eşim kurum değişikliğinden gidiyor. Beni de peşine takacak da Bu arada Denizli Merkez..glimmer' Alıntı:denizlide emlak birazcık pahalı ama güzel şehir..
yemek içmek olarak pek bi bilgim yok ama ucuzdur ya. aydına 2 saat topu topu. ben de denizliye tayin isticem bu sene. her sokakda su akar şırıl şırıl. su konusunda zengin bi şehir... insanına gelince klasik ege insanı sıcak kanlı işteee.sizin puan kaç?
okulları iyide, kayseride kiralar çok yüksekbeyazgolge' Alıntı:tabikide kayseri
sizi puan kaç hocam rakip miyizglimmer' Alıntı:ben de eş durumdan gidicem kısmetse
merkezse ala...
bilgi için teşekkür ederim hocam, ankaradayım şuan, herkesin görüşü bu fırsatı kaçırmamız yönünde gitcez heralde bakalım hayırlısı... bu arada bizim memleket de diyarbakır , siz ordasınız sanırım.glimmer' Alıntı:yok yaa rakip diilizdiz. aynı yolda yürüzü diyelim
benm 77
bilgi için teşekkür ederim hocam, ankaradayım şuan, herkesin görüşü bu fırsatı kaçırmamız yönünde gitcez heralde bakalım hayırlısı... bu arada bizim memleket de diyarbakır , siz ordasınız sanırım.glimmer' Alıntı:yok yaa rakip diilizdiz. aynı yolda yürüzü diyelim
benm 77
0nursah' Alıntı:çorum-kargı
krallar gibi yaşayın