hangi şehir

Kodla Büyü
trabzon-uzungöl, rize'nin yaylalarında bir okul yada Artvin'in doğal sade gerilim yok

hamuş' Alıntı:
trabzon-uzungöl, rize'nin yaylalarında bir okul yada Artvin'in doğal sade gerilim yok

karadenizli değilsen. oralarda yaşayamazsın. iki sene rizede çalıştım. ilk fırsatta çıktım.

fahrican' Alıntı:
İstanbul değil.
Üniversitede iken istanbulda yaşanmaz demiştim. 21. tercihten Bağcılarda 4 yıl çalıştım (Büyük konuşmamak lazım. Onun için şimdi de yaşanmaz demiyorum :D ). 1 yıl arkadaşla beraber kaldım. 3 yılda 20.000 den fazla kira verdim. Yani bir yıl sadece ev sahibine çalışmışım :( . Şimdi memleketimde küçük bir kasabadayım. İstanbuldaki evimden daha güzel bir eve çok şükür 150 kira veriyorum. Kira verdiğimi hissetmiyorum bile :)

Tam bir öğretmen kenti. Keşmekeşi sevmeyenler, tarihin mistik havasını her daim solumak isteyenler için çok güzel
İnsanlarıda iyi niyetlidir, düşünce yapısı ne olursa olsun herkesin mutlu yaşayabileceği bir şehir.

Şehzadeler Şehri AMASYA :)

ayd ın aydın aydııınnn
ucuz memleket kiraz ucuz, yemek içmek ucuz, havası sıcak, insanı sıcak....

Aman diyim Nevşehir den uzak durun. Doğası güzelliği başka, insanları bambaşka. Allah düşmanımın başına vermesin. İnsanlıktan soğutur bu şehir sizi.

glimmer' Alıntı:
ayd ın aydın aydııınnn
ucuz memleket kiraz ucuz, yemek içmek ucuz, havası sıcak, insanı sıcak....
hocam denizli için aynı şeyleri söyleyebilir misiniz, gitme durumum oabilir de bilgi topluyorum bu aralar..

denizlide emlak birazcık pahalı ama güzel şehir..
yemek içmek olarak pek bi bilgim yok ama ucuzdur ya. aydına 2 saat topu topu. ben de denizliye tayin isticem bu sene. her sokakda su akar şırıl şırıl. su konusunda zengin bi şehir... insanına gelince klasik ege insanı sıcak kanlı işteee.sizin puan kaç?

denizlinin ilçeleri kötüdür baştan söliim en güzel hatta tek güzel ilçesi sarayköy aydın-denizli arasında diğerlerini asla istemeyin

glimmer' Alıntı:
denizlide emlak birazcık pahalı ama güzel şehir..
yemek içmek olarak pek bi bilgim yok ama ucuzdur ya. aydına 2 saat topu topu. ben de denizliye tayin isticem bu sene. her sokakda su akar şırıl şırıl. su konusunda zengin bi şehir... insanına gelince klasik ege insanı sıcak kanlı işteee.sizin puan kaç?
hocam puanım71. Ama gidiş şeklim eş durumu olacak. Eşim kurum değişikliğinden gidiyor. Beni de peşine takacak da :) Bu arada Denizli Merkez..

denizlide tekstil cok gelişmiş.. siz özdileğin olsun diğer firmaların olsun outletlerinden faydalanırsınız. havluları flan fab çıkış mağazaları kiloyla satıyo. kıyafetler de öyle o konuda süpper

glimmer' Alıntı:
yok yaa rakip diilizdiz. aynı yolda yürüzü diyelim :D:D:D
benm 77
:D bilgi için teşekkür ederim hocam, ankaradayım şuan, herkesin görüşü bu fırsatı kaçırmamız yönünde gitcez heralde bakalım hayırlısı... bu arada bizim memleket de diyarbakır :) , siz ordasınız sanırım.

glimmer' Alıntı:
yok yaa rakip diilizdiz. aynı yolda yürüzü diyelim :D:D:D
benm 77
:D bilgi için teşekkür ederim hocam, ankaradayım şuan, herkesin görüşü bu fırsatı kaçırmamız yönünde gitcez heralde bakalım hayırlısı... bu arada bizim memleket de diyarbakır :) , siz ordasınız sanırım.

elbette Herkesin kendi memleketi raHattır ama bunun dışında Samsun/Bafra'yı taVsiye ederim.Ülkemizin en büyük Ve kalabalık ilçelerinden. Sosyal imkanları yeterli, yerleşim Ve tüketim Hesaplı. Öğretmen olarak da işini yapan Her zaman saygıya mazHar olur.

Geri