boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,085 13 Haziran 2016 #31 Kaspersky lisanslı (Kişisel bilgisayarımda) Okulda kullanmıyorum.
devcodeblog Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,000 13 Haziran 2016 #32 Bullguard İnternet Security kullanıyorum. Başarılı. 2 ayda bir tekrar kaldırıp kuruyorum. ***** edilemiyor. :+1:
Bullguard İnternet Security kullanıyorum. Başarılı. 2 ayda bir tekrar kaldırıp kuruyorum. ***** edilemiyor. :+1:
Eskişehirli26 Site Gezgini Mesajlar 86 13 Haziran 2016 #34 ilon' Alıntı: webroot kullanıyorum ama var mı yokmu belli değil tamam pc yi kasmıyor ama hiç virüste bulamıyor Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum öğretmen flaslarında bi dünya virüs buluyor. Size virüs denk gelmemiş. Kendi bilgisayarımda dediğiniz durum geçerli.
ilon' Alıntı: webroot kullanıyorum ama var mı yokmu belli değil tamam pc yi kasmıyor ama hiç virüste bulamıyor Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum öğretmen flaslarında bi dünya virüs buluyor. Size virüs denk gelmemiş. Kendi bilgisayarımda dediğiniz durum geçerli.
N neoplasma Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 15 Haziran 2016 #35 teşekkürler herkese anlaşılan ağırlıklı kaspersky ve 360 kullanılıyor.