hangi hizmet içi eğitim kursu daha iyi

Kodla Büyü

md4483

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar açılan hizmet içi eğitim kurlarından hangisi daha iyi daha verimli
katılanlardan yorumlarını yazarlarsa bzim için de referans olur

Hocam ben katılmadım başvurdum bekliyorum ama yakın arkadaşlarımdan öğrendiğim Web Tabanlı İçerik Geliştirme Kursları (1-2) çok faydalı. Ayrıca CISCO kursları da (1-2). Zaten eğitim teknolojilerinin açtığı kursların hepsinin de faydalı olacağını düşünüyorum.

hangi kursa başvurdunu zhocam bende mersin deki we içrik geliştirmeye başvurdum

Ben bu sene başında Aksaray WTİG kursuna katıldım. Geçirdiğim en yaralı ve eğlenceli hizmet içi eğitimdi.

neye göre seçiyorlar arkadşlar benim okul ilçe il ve ilgili birim onayladı
hizmet içi başkanlığı kaldı onaylanırmı acaba

O zaman onaylanmış bile başvurunuz md4483 hocam. Kura diyorlar ! WTİG kursu bir BT öğretmeni ve bir branş öğretmeni ortaklığıyla oluşuyor. Yani katılımcıların yarısı BT öğretmeni diğer yarısı saçilmiş olan diğer branş öğretmenlerinden oluşuyor.

ferhaterkus' Alıntı:
mustitosya37' Alıntı:
asker öğretmenler de başvurabiliyormu arkadaşlar
başvursak onaylanırmı

Bu konu hakkında bilginiz yok mu arkadaşlar????
Hocam kursun olacağı tarih eğer askerden sonraki dönem ise bi sıkıntı olmaz. Ama asker öğretmen olarak görev yaptığınız süreler içinde yapılacak ise kurs iş değişir. Bu konu çok tartışılmıştı. kimisi başvurursun onaylanır ama yolluk, harcırah vs. alamazsın dediler. Kimisi ise başvuramazsın demişti. Ben il formatörüyle görüştüm. O da bir yerleri aradı. Asker öğretmenlerin başvuramayacağını söyledi.

biz bu wtig kursunu ilçe formatöründen aldık. ama pek yararı olmadı bana hocamızda çünkü bu konularda yeniydi. acaba tekrara il dışı bir yerdeki wtig e başvurabilirmiyim.

2011 planı ne aman yayımlanıyor acaba. Aralık diyorlar ama bilgisi olan var mı?

BBNET
Geri