bilgisayar_bil' Alıntı:NAZAN BEKİROĞLU-İSİMLE ATEŞ ARASINDA
sürükleyici bi kitapberra_u' Alıntı:bilgisayar_bil' Alıntı:NAZAN BEKİROĞLU-İSİMLE ATEŞ ARASINDA
bence nazan bekiroğlunun en güzel kitaplarından biri... (ilk sırada la var )
glimmer' Alıntı:kitap hırsızı mükemmellllll
Bence de ilk iki kitap çok iyiydi. Yaza bunu da okuruz artık.sehzade' Alıntı:Şeytanı Uyandırma - John VERDON
Dave GURNEY fırtınası olabildiğine esmeye devam ediyor. Aklından Bir Sayı Tut ve Gözlerini Sımsıkı Kapat kitaplarını olduğu gibi yazarın bu kitabını da tavsiye ediyorum.
Not: Yakın zamanda yazarın kitapları film olarak çekilebilir...
serdemir' Alıntı:Bence de ilk iki kitap çok iyiydi. Yaza bunu da okuruz artık.sehzade' Alıntı:Şeytanı Uyandırma - John VERDON
Dave GURNEY fırtınası olabildiğine esmeye devam ediyor. Aklından Bir Sayı Tut ve Gözlerini Sımsıkı Kapat kitaplarını olduğu gibi yazarın bu kitabını da tavsiye ediyorum.
Ahmet Ümit - Kavim e başladım ben de.
Ben daha yeni sayılırım. İstanbul hatırası ve Sultanı Öldürmek' i okudum. Tavsiyelerini not alıyorum yazın Ramazanda bolca vakit var.sehzade' Alıntı:serdemir' Alıntı:Bence de ilk iki kitap çok iyiydi. Yaza bunu da okuruz artık.sehzade' Alıntı:Şeytanı Uyandırma - John VERDON
Ahmet Ümit - Kavim e başladım ben de.
Hocam Ahmet ÜMİT için yerli "GRANGE" tabirini kullansak yeridir. Ben tüm kitaplarını okudum.
Favorilerim ise;
Beyoğlu Rapsodisi, Sultanı Öldürmek ve Kukla...