murathan mungan devam ağacı
nasıl bu kadar cok okuyabiliyorsunuzHaşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu - Haruki Murakami
üşenmedim profiline sayfa sayfa baktım sadece buraya kitap ismi yazıyor Geçen aylarda bir kere de ben laf atmıştım. Kaçırmadıysam cevap yazmadı Oto script olduğundan şüpheleniyorum artık @metafor hocam gizli gizli bot üye mi basıyorsun siteye bizi okumaya teşvik etmek içinnasıl bu kadar cok okuyabiliyorsunuz
Sesli gülüyorum şu an hocam???üşenmedim profiline sayfa sayfa baktım sadece buraya kitap ismi yazıyor Geçen aylarda bir kere de ben laf atmıştım. Kaçırmadıysam cevap yazmadı Oto script olduğundan şüpheleniyorum artık @metafor hocam gizli gizli bot üye mi basıyorsun siteye bizi okumaya teşvik etmek için
---
Hayli gayri-ciddiyetli mesajdır alınmayınız
? ben de bir millete bak bir de bana bak diyordum ? ki özür dilerim canım kendim ?üşenmedim profiline sayfa sayfa baktım sadece buraya kitap ismi yazıyor Geçen aylarda bir kere de ben laf atmıştım. Kaçırmadıysam cevap yazmadı Oto script olduğundan şüpheleniyorum artık @metafor hocam gizli gizli bot üye mi basıyorsun siteye bizi okumaya teşvik etmek için
---
Yav hakkaten çok dikkat çekici bir durum.üşenmedim profiline sayfa sayfa baktım sadece buraya kitap ismi yazıyor Geçen aylarda bir kere de ben laf atmıştım. Kaçırmadıysam cevap yazmadı Oto script olduğundan şüpheleniyorum artık @metafor hocam gizli gizli bot üye mi basıyorsun siteye bizi okumaya teşvik etmek için
---
Yine aynı...Yürüyen Ölüler/Bul ve Yok Et - Robert Kirkman Jay Bonansinga