Allah herkese böyle arada kalma nasip etsinAudi A6 ile Volvo S90 arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim...
Audi A6 ile Volvo S90 arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim...
volvoyu artık çinli marka gelly üretiyor 4-5 yıldır onlar satın almış180 sınırı ilginçmiş hatta biraz komik, hız merağım yoktur ama en azından Mercedes/BMW gibi 250 sınırı olsaydı, neyse. Bunu ayrı bir takıntı yapardım.
Kişisel olarak Volvo S90 çok sevsem de böyle bir ikilemde sanırım A6 seçerdim. Ki bildiği kadarıyla Volvo eski kalitesinde değil diye biliyorum.
Öncelikleriniz ve hangi motor, paket vs seçeceğiniz de çok önemli tabi. Şehir içi veya şehir dışı mı kullanılacak, neden Sedan meselaÖnceki soruda SUV demişsiniz, arkadaşlar da sormuş. Aile için kullanılacak sanırım. Volvo, güvenlikten dolayı mı? Vs.
AMİN...Allah herkese böyle arada kalma nasip etsin![]()
Bende ondan şüphelendim. Kullandığı arabayı bilmem ya da bütçesini ama geçen bir dünya suv sordu şimdi de farklı Segmentten arabalar sordu.Hocam eğleniyor bizimle
En son asrra dizel kullanıyormuş, nasıl E segmentine terfi etmiş ki.
gömü bulmuştur belkiHocam eğleniyor bizimle
En son asrra dizel kullanıyormuş, nasıl E segmentine terfi etmiş ki.