hangi sendikaya girelim 3 büyükler olmasın

Kodla Büyü
Mesaj gayet acik olur.bizim size ihtiyacimiz yok.secimler oncesi sok mesaj olur ailelerle tam 1 milyon.sendikalar ogretmenleri ayristirmaktan baska bir ise yaramadi.secimler oncesi 400tl ek odeme alsin burda tum haraketlere tesekkur edecegim alamazlar cunku yurek yok adayligi kim tehlikeye atar.

Kardesim memur.urfada sivil savunma 500tl fazla aliyor diye yukari ilettiler sendikalari catir catir maaslarina ekletti.onlara 1 ayda oluyor ben 14 senedir durum duzelecek diye bekliyorum al birini vur otekine

sefa hocanın sendikası vardı bizim eylemleri organize eden... o var... eğitim söz-sen

b

ben metesen üyesiyim. tavsiye ederim. kurucuları ve üyeleri meslek öğretmenlerinden oluşan bir sendika. belki inanması bira zor ama siyasi herhangi bir düşüncesi olmayana sadece meslek lisesi sorunlarını, mesleki eğitimi düzeltmeye çalışan bir sendika. karşınızda sizin dilinizden anlayan, koordinatörlük, şeflik, alan dersleri dediğinizde, onları çok iyi bilen insanlar var. okuldaki herhangi bir problemi anlattığınızda, zaten kendiliride teknik öğretmen oldukları için çok iyi yardım alabiliyorsunuz. nitekim benim başıma geldi, koordinatörlük ile ilgili bir sorun yaşadaık. sendika yardımı ile dava açtık. avukat bile tutmadan mahkeme evraklarını biz hazıradık ve kazandık.
tavsiye ederim.

metesen e normal ilkokulda çalışan bi öğretmen başvurabilir mi üye olabilir mi

camlıca' Alıntı:
metesen e normal ilkokulda çalışan bi öğretmen başvurabilir mi üye olabilir mi

evet olabilir. genel olarak meslek öğretmenlerine yöntelik bir sendika ama bütün öğretmenler ve memurlar üye olabilir. burdaki asıl amaç mesleki eğitimdeki problemleri çözmek, meslek liselerini bu ülkedeki ara eleman yetiştirebilien kurumlar haline getirmek.

Geri