HATAY BTR Görevlendirmesi

Kodla Büyü
Yok yok hocam var haberleri :) Fatih Projesi kapsamındaki okullar ile diğerlerini aynı anda yapmak için uğraşıyorlar.

kendi okulunda bilgisayar lab ı bulunmayanlara öncelik verecekler mi acaba. 7 ve 8. sınıflara seçmeli bilgisayar seçsek mi diye düşünüyorum.

1. Aşamada sadece FATİH Projesi kapsamında kurulumu tamamlanan eğitim kurumları;
2. Aşamada işler vaziyette en az "15+1" bir bilişim teknolojileri (BT) sınıfı bulunan örgün eğitim kurumları tercih edilebilecektir.
1. Aşama sonunda FATİH Projesi kapsamındaki eğitim kurumlarının tamamına görevlendirme yapılan ilçelerde görevli öğretmenlerden, 1. Aşamada görevlendirilmeyen ya da başvuru yapmayan Bilişim Teknolojileri öğretmenleri 2. Aşama başvurusu yapabileceklerdir.
1. Aşama sonunda FATİH Projesi kapsamındaki kurumlarından herhangi biri boş kalan ilçelerde görevli Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin 2. Aşama başvuruları kabul edilmeyecektir.

Not: Başvuru dilekçenizi bir sayfaya sığacak şekilde ayarlayarak yazdırınız.
Başvuru kaydedildikten sonra güncelleme işlemi yapılamayacaktır.
demiş vatandaş

İyi de hocam bu yazıya göre liselerden herhangi biri bile boş kalırsa ortaokullara görevlendirme yapılmayacak diyor. Sonuçta ücra yerlerde de liseler var. Kim gider ki? Peki o liseler neden norm açmıyorlar sorabilir miyim? Okullarındaki BT öğretmenlerini norm fazlası yapıp gönderdiler. Şimdi de başka okullardaki öğretmenlerden otlanacaklar. Oh ne âlâ...İki okulda çalışmak işkence. Başka okulda görevlendirme çalışmak zaten işkence. :(

hocam benim okulumda 12 saat ders var ve lab yok formatörlük başvurusunda bulundum. inş görevlendirme çıkar.

Kıymetli zümrelerim 1. aşamada eğer Fatih Projesi kapsamındaki okullar açık kalırsa 2. Aşama olmayabilir. Samandağı'nın yaşadağını yaşamamak için ders saati az olan arkadaşların yazmalarını tavsiye ederim.

Arkadaşlar ne 1. tercihlerden bir haber var ne de 2. aşama başvuruları alınıyor. Başvuru sayfasına tıklayınca 1. aşama tercihler çıkıyor. Var mı bir bilgisi olan?

barthez' Alıntı:
1. aşama tamam ben 2. aşamayada başvurdum sabah.

Her iki aşamaya başvuru yapılamıyor diye biliyorum, Sadece ilkine başvurmayanların 2. ye başvurma hakkı var.
Siz her ikisine demi başvurdunuz?

1. aşamada görevlendirmem olmadı hocam tercihlerime göre. 2.ye başvuruyor öyle olanlar yanlışınız var.

hocam 2. aşamada merkezde sadece 2 okul kaldı diğerleri belli oldu ama yayınlanmadı,ikisi birlikte yayınlanacak.

siz anladığım kadarıyla il mem den öğrendiniz 1. aşamada tercih ettiğiniz okulun size çıkmadığını? Bu durumda tabi ki 2.aşamaya başvurabilirsiniz.

Arkadaşlar ben Ebitefoya mail attım aldığım cevap
Merhaba,

1. ve 2. Aşamanın sonuçları birlikte açıklanacak.

Siz 2. Aşama için başvuru yapmak istediğinizde;

ü Eski başvurunuzu görüyorsanız 1. Aşamada tercih ettiğiniz okullardan birine görevlendirileceksiniz,

ü Başvuru ekranı sıfırdan açılıyorsa 1. Aşamada görev alamamışsınız yeniden başvuru yapabilirsiniz

anlamına gelmektedir.

İyi çalışmalar...

Ali ŞAMLI
Hatay Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni
Website: http:// hatay.meb.gov.tr/ebitefo
Telefon : 0(326) 227 68 68 (1069)

Geri