Kendi okulumda kalmak adına 1. başvuruda okul tercih etmedim...
Olanları biliyorsunuz, görevlendirme yapılmadı...
Sorular sorduk , liseler tercih edilmedi diye biz suçlandık, cezasını da biz çekiyoruz.
Anlamadığım il koordinatörlerinin hiç suçu yok mu... Bütün tercihler önlerindeydi.
İlk başvuruda tercihindeki liselere yerleşemeyenlere bir mesajla , maille ulaşıp boş liselerin dolmasını sağlayamazlar mıydı.
Şimdi nemi olacak. Karı koca bt ciler olarak ortalama 1. dönem için 5000 tl ek ders kaybımız var.
Ha bunun yanında da alışkanlıklar yüzünden eşşek gibi çalışmaya devam edeceğiz. İkili eğitim yapan okulumda geçen hafta (17 saat desim var) 40 saatten fazla zaman geçirdim. Şimdi birileri yazacak çalışmayın hocam, yapmayın hocam işiniz değil diye... Bu da benim gezi eylemim. Birilerinin bozmak için elinden geleni yaptığı eğitim için düzeltmek için bende elimden geleni yapıcam.
geçmişte 2.-3. okul olarak görevlendirildiğim okullardan arandığımdaysa artık İl formatörlerinin yüksek! bilgilerine başvurmalarını söylüyorum... BTR olmayanlar kendi okullarındaki her türlü bt işi için idarelerini il formatörlerine yönlendirsinler.
Görevlendirmesi olanlara kolaylıklar, olmayanlara da sabır diliyorum...
Çok dolmusun, okuyanlara teşekkürler...
Saygılar...