hatay' da formatörlük

Kodla Büyü

ozzzzz80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hatay' da bu görevlendirme hep sancılı yapılmıştır. şimdiki MEM müdürümüzde görevimizin gereksiz olduğuna inandığına söylüyor. bu sene görevlendirme yapılacakmı? bilgisi olan varsa paylaşalım lütfen.

----bu başlığı göremedim. eğer varsa başlığım silinsin sayın yöneticiler...

cafer tulmaç geldiğinden beri sıkıntılı.bundan önce şenol genç zamanında sorun olmuyordu eğitici formatörleri 0(326) 227 68 68 (1068) bu numaradan arayıp bilgi alabilirsiniz

Arkadaşlar gerekirse milli eğitime gidip bi görüşme yapalım toplayalım bütün bötecileri görevlendirmeyi yapmamız gerekiyor aksi halde durum vahim...

arkadaşlar bu senede formatörlük sıkıntılı olacak gibi. Sözleşmeli bilgisayar öğretmenlerinin kadroya geçmesi onlarında görevlendirme isteyecek olması.
Formatör öğretmen sayısını arttıracak. Bu sene bu yüzden olumsuz bir hava esiyor. Haberiniz olsun.

bbnet25' Alıntı:
arkadaşlar bu senede formatörlük sıkıntılı olacak gibi. Sözleşmeli bilgisayar öğretmenlerinin kadroya geçmesi onlarında görevlendirme isteyecek olması.
Formatör öğretmen sayısını arttıracak. Bu sene bu yüzden olumsuz bir hava esiyor. Haberiniz olsun.

bu kadar dedikoduyu nerden uyduruyorsunuz. salla meydan boş

skolst' Alıntı:
Arkadaşlar gerekirse milli eğitime gidip bi görüşme yapalım toplayalım bütün bötecileri görevlendirmeyi yapmamız gerekiyor aksi halde durum vahim...

nezaman gidelim gelenler parmak kaldırsın ben varım. istediğiniz zaman bende gelirim milli eğitime

siyasi tanıdığı olan varsa bu iş kolay çözülür:))
diğer şehirlerde arkadaşları 12 ay görevlendiriyolar. bize görev bile çıkmıyor. işte eğitimde birlik diye buna denir

Arkadaşlar bu durum hepimizin sinirini bozuyor geçen dönem 31 aralık cuma günü açılıp pazartesi günü kapanan başvurular yüzünden hem ekderslerimden oldum anca görevlendirme ile 3-5 saat'imi anca alabildim şimdi çeşitli ilgili ilgisiz yerlere yorumlar ve mesajlar atmaya devam ediyorum bi Cumhurbaşkanına tweet atmadığım kaldı yarın ona da yazarım.

arkadaslar yarin zumre toplantisindan sonra toplanip sendikalara ve milli egitime ugrayabiliriz ? :i

bu milli eğitim müdürü ne zaman gidecek yada emekli olacak her dönem aynı stres :x sorumsuzluğa bak bu öğretmenler ne yapacak ek ders mi arasın formatörlüğü mü beklesin diyen yok

ferhaterkus' Alıntı:
arkadaslar yarin zumre toplantisindan sonra toplanip sendikalara ve milli egitime ugrayabiliriz ? :i
Arkadaşlar zümre toplantısında bil buluşamadık:)Tüm Antakya'dan 7 kişi vardı bölge zümre toplantısında.Haber mi verilmedi acaba?

ferhaterkus' Alıntı:
ferhaterkus' Alıntı:
Arkadaşlar zümre toplantısında bil buluşamadık:)Tüm Antakya'dan 7 kişi vardı bölge zümre toplantısında.Haber mi verilmedi acaba?
yine iyimiş biz 3 kişiydik :o

graur' Alıntı:
yeditepelim' Alıntı:
konumuz bile kitlendi herkes bize karşı be kardeşim gelişmeleri bizde buradan paylaşalım
Arkadaşlar konumuz neden kitlendi?
mmercan adlı üyeye sormak lazım. en son o meydanı boş bulup bol keseden sallıyordu. bu işte ebitefoların parmağıda olablilir. burada kimseye sataşmadan gelişmeleri paylaşalım bari
ben telefon açtım adamlar formatörlük yapılmayacak demiyorlar. Müdür yurddışına çıkıyormuş. ben yurtdışından döndüğümde bakarız demiş. şube müdürü de bizi destekliyor. adam yurtdışında kalacak değil ya 15 gün sonra gelecekmiş görelim bakalım 15 gün sonra ne oluyor.

vikvik' Alıntı:
ferhaterkus' Alıntı:
ferhaterkus' Alıntı:
yine iyimiş biz 3 kişiydik :o

o üçkişiden biri benim :D
hatay'da il milli eğitimi çok aradık ama müdür bey gelmeden kimse birşey yapamıyor. elimizden geleni yapıcaz umarım hakkımızda hayırlısı olur

yine aradım 2 hafta yokmuş ne kadar saçma bir bekleyiş müdür yoksa vekili vardır yapacak olsalar bir imza için bekletmezler :verymad:

yeditepelim' Alıntı:
graur' Alıntı:
yeditepelim' Alıntı:
konumuz bile kitlendi herkes bize karşı be kardeşim gelişmeleri bizde buradan paylaşalım
mmercan adlı üyeye sormak lazım. en son o meydanı boş bulup bol keseden sallıyordu. bu işte ebitefoların parmağıda olablilir. burada kimseye sataşmadan gelişmeleri paylaşalım bari
ben telefon açtım adamlar formatörlük yapılmayacak demiyorlar. Müdür yurddışına çıkıyormuş. ben yurtdışından döndüğümde bakarız demiş. şube müdürü de bizi destekliyor. adam yurtdışında kalacak değil ya 15 gün sonra gelecekmiş görelim bakalım 15 gün sonra ne oluyor.

sendika ile görüşürüyordum ama sendika hep salladı beni bakıyoruz uğraşıyoruz diye en son ilçe formatörüne sordum ne olacak diye oda ili aradı. İl, yazı çıktı müdürü bekliyoruz demiş. biz atalım mı diye sormuşlar müdüre ,hayır kesinlikle olmaz ben gelince bakarız demiş. Olmama ihtimali var mı diye sordum oda müdürün tavrını biliyorsun olmayabilir dedi. Zaten siz atmayın imzayı ben gelince bakarız demesi olmayacak hissini uyandırıyor bende.

mriza' Alıntı:
yeditepelim' Alıntı:
graur' Alıntı:
yeditepelim' Alıntı:

sendika ile görüşürüyordum ama sendika hep salladı beni bakıyoruz uğraşıyoruz diye en son ilçe formatörüne sordum ne olacak diye oda ili aradı. İl, yazı çıktı müdürü bekliyoruz demiş. biz atalım mı diye sormuşlar müdüre ,hayır kesinlikle olmaz ben gelince bakarız demiş. Olmama ihtimali var mı diye sordum oda müdürün tavrını biliyorsun olmayabilir dedi. Zaten siz atmayın imzayı ben gelince bakarız demesi olmayacak hissini uyandırıyor bende.
bende aynısını duydum bir imza için bunca insan bekliyor ne sorumsuz müdürmüş ya gitsede kurtulsak

değişiklik var... bugün çocuklara meleklerden, şeytandan cinden periden bahsettim. din kültürü ve ahlak bilgisi 7. sınıf...
müdürüm sağolsun 6 saat din dersi verecekti ( 9 bil + 6 din =15) 6,7,8 her birinden iki saat...
hem bakan ne dedi.
din kültürü brnşında çok açık varmış...
ben mesajı aldım...
ya siz?
:scared:

hocam bende de 6 saat var mudurle konuştum. 9 saat daha var dedim maaşa tamamlamak için. bir sey olmaz maaşını alırsın dedi.
ikincisi içimde formatörlüğün geç de olsa yapılacağını duygusu var. :D bu sefer sen ders alırsen başına kalır sonra. aslında beklemekte fayda var bence.
-
bu mudur ne zaman gelecek?

Geri