19siyaHBeyaz03' Alıntı:bu nasıl il müdürü bu krumların başın akoyuyorlar dinazorları teknoloji özürlü yaratıkları sonra olan bize oluyor.... adam bugüne kadar 2 satır bilgisayarda yazı mı yazmışki gerekli olduğunu bilsin...
3 saat dersim var okul neyim anlamadım ders yok formatörlük yok yata yata maaş alna çıktı admız ama hergün yerdeğiştirme stresi bu ne ya düzenimiz bir adamın eline bırakıyorlar.... ko..... çık...... yere bunların bu neya
19siyaHBeyaz03' Alıntı:snedikalrdan istifa etsek bu sendikalar istifa etmemizi nedenini soracaklar o zaman tutuşup belki birşey yapmaya çalışırlar ..... ama birlik olup yapamıyoruz işte......
ben sendikalıyım ve mailler atıyorum sendika temsilcileriyle görüşüyorum bu seneyi çoğunlukla izinli geçireceğim halde elimden geleni yapıyorum herkes bu kadarını yapsa zaten sorun çözülmüştüferhaterkus' Alıntı:19siyaHBeyaz03' Alıntı:snedikalrdan istifa etsek bu sendikalar istifa etmemizi nedenini soracaklar o zaman tutuşup belki birşey yapmaya çalışırlar ..... ama birlik olup yapamıyoruz işte......
Kaç tane sendikalı zümremiz var ki bu yöntem ses çıkarsın?
Aslında hepimiz sendikalı olup sürekli kafa şişirmeliyiz...
Üye olanda gidip dertlerimizi dinlendiriyor mu acaba sendikalarda?
Arada sırada bilgisayar başından kalkıp bu gibi yerlerde derdimizi anlatmalıyız.
Sürekli birbirimizi suçlamakla da olmuyor işte ama elimizi taşın altına koymalı...