hatay' da formatörlük

Kodla Büyü
Arkadaşlar İl Milli Eğitim Müdürünün 26 Eylülde burada olacağını söylüyorlar ama size sağlam kaynaktan bir haber vereyim. Müdür bey 29 Eylül Perşembe günü Letonyada görüşmeleri var. Arkadaşlar inanın bizi oyalıyorlar. Anlayacağız bu adam haftaya da yok. 26 Eylül geldiğinde arayın bakalım müdür bey gelmiş mi gelmemiş mi? O zaman haklılığım ortaya çıkacak. Arkadaşlar birde müdür bey bu sene formatörlük kesinlikle yok diyormuş. Gelince bakarız laflarına inanmayın. Sadece belki ikna ederiz düşüncesiyle bizi gelince bakarız lafını ortaya atıyorlar. Dikkat edin o gittiğinde beri Hatay meb de işler durdumu başka resmi yazılar yayınlanmadımı. Formatörlükten daha önemli resmi yazılar bile Müdür vekili tarafında. imzalanmış. Arkadaşlar bastıralım bu hafta bu iş oldu oldu. Yoksa kesinlikle olmaz. Ona göre.....

benimde aldığım bir duyuma göre müdür vatandaş siyasilere hayır diyemiyormuş hatayda olup millet vekillerinden tanıdığı olan yokmu benim yok maalesef yapabileceğim şey yine ocakdaki gibi bakanlığın bilgilendirmesine yazmak gecenyıl işe yaramıştı yine deneyelim

Bence bakanlık birimlerine mail atalım. Atabildiğimiz her yere atalım. Unutmayalımki il milli eğitim müdürünün böyle bir tasarrufta bulunabilme lüksü yok arkadaşlar. bu bakanlığın bir emridir. bence valiliğe bile başvuralım.

bencede 26 sında burada olmaz çünkü önceki haftalarda gittiğimizde zaten 15 günlüğüne yurt dışına çıkacak denilmişti. Şuan için şöyle bir dezavantajımızda var şube müdürü ihsan beyde berabermiş herhalde. yani eğitici formatörlerle mem müdürü arasında iletişimi sağlayacak kişide yok malesef... Bilmiyorum ne olacak halimiz...

Arkdaşlar Formatörlük konusuyla ilgili Ağustosta İl Milli Eğitim Müdürü ile birkaç kez görüşülmüş ancak adam her seferinde ertelemiş ardından izne ayrılmış hemen arkasından da yurtdışına çıkmış. Allah aşkına bu adam formatörlüğe sıcak baksaydı Ağustos ayındaki görüşmelerde biraz bekleyelim dermiydi. Başvuruların alınması için onayı verirdi. Ancak forumda öyle bir hava verilmiş ki il milli eğitim müdürü gelir gelmez başvuraları alacak zannediyorsunuz. Bekleyin bakalım daha nereye kadar......

bu nasıl il müdürü bu krumların başın akoyuyorlar dinazorları teknoloji özürlü yaratıkları sonra olan bize oluyor.... adam bugüne kadar 2 satır bilgisayarda yazı mı yazmışki gerekli olduğunu bilsin...
3 saat dersim var okul neyim anlamadım ders yok formatörlük yok yata yata maaş alna çıktı admız ama hergün yerdeğiştirme stresi bu ne ya düzenimiz bir adamın eline bırakıyorlar.... ko..... çık...... yere bunların bu neya

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
bu nasıl il müdürü bu krumların başın akoyuyorlar dinazorları teknoloji özürlü yaratıkları sonra olan bize oluyor.... adam bugüne kadar 2 satır bilgisayarda yazı mı yazmışki gerekli olduğunu bilsin...
3 saat dersim var okul neyim anlamadım ders yok formatörlük yok yata yata maaş alna çıktı admız ama hergün yerdeğiştirme stresi bu ne ya düzenimiz bir adamın eline bırakıyorlar.... ko..... çık...... yere bunların bu neya

hocam herkesin dengesi değişti, 21 saati tamamlamak için müzik dersi verdiler tabi başkalrından alıp verdiler sanki hakkım değilde tarla bağışlıyormuşçasına, başka haksızlıklarda var tabi müdürle ve başkalarıyla çok kötü kavga ettim, şimdi formatörlük gelse bile istemeyi düşünmüyorum. Moral falan kalmadı ettiğim kavgalar yüzünden. İşin kötüsü kimseden hesap soramıyoruz. Şimdi kimse iyi olmuş, bize hak bunlar demesin bozuşmayalım!

Arkadaşlar benim 9 saat ders var bana dediki zaten formatör olcaksınız onun için sana ders vermeme gerek yok. Eyvallah hocam dedim. Bugün odasına gittim bunun sayın hocam dedim biz çok yoruluyoruz bu 8-5 olayını eğer formatör olursam kendiniz için nasıl esnek tutuyor iseniz benim içinde öyle olsun dedim. Ne dese; Hocam çalışma performansına bakcam ona göre değerlendiririz bu durumu. Ne değerlendirirsen değerlendir dedim bende. Kapıdan çıkarkende hocam ben sizi hiç sabah saat 8 de ve akşam 5 te çıkarken göremiyorum(Direk tehdit var içinde tabi) dedim. İyi dedim ama:) Arkadaş cinnet getirmek üzereyim bir sürü problem yokmuş gibi 2 cümleyi biraraya getiremeyen idarecilerde cabası. Abi konuşma ve insanlık testlerine tabi tutmalılar bunları. Adam 2 ay önce Müdür Yardımcısı olmuş. Öğretmenler diye sesleniyor sanki kendisi Lord oldu.

kontejan meb de bile fazlalık yazıyor idarenin ve öğretmenlerin de bakış açısı bu doğal olarak.....süresi geçmiş kullanım ömrü bitmiş fuzili yer kaplayan kuru kalabalık konumuna soktular bizi.....belirsizlikler içinde eğitim öğretime başladık içimde gram şevk istek yok soğudum öğretmenlikten de okuldan da ayaklarımı sürüyorrum okula gitmemek için ......kına geldi artık..... en kötü sonuç bile belirsizlikrten daha iyi başka kurumlara mı atıyorlar düz memur mu yapıyorlarsa yapsalarda kurtulsak.... en azından durumumuzu bilir alışırız sonunda...

snedikalrdan istifa etsek bu sendikalar istifa etmemizi nedenini soracaklar o zaman tutuşup belki birşey yapmaya çalışırlar ..... ama birlik olup yapamıyoruz işte......

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
snedikalrdan istifa etsek bu sendikalar istifa etmemizi nedenini soracaklar o zaman tutuşup belki birşey yapmaya çalışırlar ..... ama birlik olup yapamıyoruz işte......

Kaç tane sendikalı zümremiz var ki bu yöntem ses çıkarsın?

Aslında hepimiz sendikalı olup sürekli kafa şişirmeliyiz...

Üye olanda gidip dertlerimizi dinlendiriyor mu acaba sendikalarda?

Arada sırada bilgisayar başından kalkıp bu gibi yerlerde derdimizi anlatmalıyız.

Sürekli birbirimizi suçlamakla da olmuyor işte ama elimizi taşın altına koymalı...

ferhaterkus' Alıntı:
19siyaHBeyaz03' Alıntı:

Kaç tane sendikalı zümremiz var ki bu yöntem ses çıkarsın?

Aslında hepimiz sendikalı olup sürekli kafa şişirmeliyiz...

Üye olanda gidip dertlerimizi dinlendiriyor mu acaba sendikalarda?

Arada sırada bilgisayar başından kalkıp bu gibi yerlerde derdimizi anlatmalıyız.

Sürekli birbirimizi suçlamakla da olmuyor işte ama elimizi taşın altına koymalı...
ben sendikalıyım ve mailler atıyorum sendika temsilcileriyle görüşüyorum bu seneyi çoğunlukla izinli geçireceğim halde elimden geleni yapıyorum herkes bu kadarını yapsa zaten sorun çözülmüştü

arkadaşlar formatörlük başvurularınızı yarın mesai bitimine kadar mutlaka yapın. çok şükür beklenen oldu.
emeği geçen herkese tşkk. hayırlı olsun

Geri