Hocama katılıyorum geçen dönem uğraştık da ne oldu... her dönem her dönem aynı.... biraz da kendileri düşünsün lablar dökülünce evraklar da sorun çıkınca vs...bbnet25' Alıntı:bir kaç sene önce formatörlüğün yüzüne kimse bakmazdı. Herkes dersine girer-çıkardı. Ne yazık ki 4-5. sınıflarda bilgisayar dersi kaldırılınca bu hallere düştük. Herkes formatörlüğü büyük nimet gibi görmeye başladı. İldekilerde
kendilerini naza çekmeye başladı. Kendi okulunla beraber 3 okulun yükünü çek, O kadar iş yap birde adamlara yalvaralım. Nerde bu yoğurdun bolluğu. Ne olur bu dönemde bizi görevlendirin diye. Arkadaşlar bırakın bu dönem biz dik duralım, okullar bu dönem formatörsüz kalsında formatör bir iş yapıyor mu yapmıyor mu herkes görsün. Kimsenin kimseye böyle karın ağrısı yapmaya hakkı yok. BT Sınıflarının nasıl döküldüğünü gözleriyle bir görsünler. Kimse görevlendirmeler olmadan 8-5 okula gidecek değil.
skolst' Alıntı:Hatay'daki arkadaşlar yok mu hiç bilgisi olan kimsenin umrunda değil heralde bu iş?
ferhaterkus' Alıntı:skolst' Alıntı:Hatay'daki arkadaşlar yok mu hiç bilgisi olan kimsenin umrunda değil heralde bu iş?
Ya nasıl umurumuzda olmaz,artık bıktık her görevlendirme döneminde ağlama duvarı gibi yazalım mı yani?
Yok işte gelen haberler yapılmayacak deniyor bir başkası son anda herşey değişir diyor...
Bu şekilde taşıma suyuyla değirmen dönderirseler bunları yaşamamız kaçınılmaz olacaktır...
Herkesin umurundadır ama artık bu şekilde ağlaya ağlaya görevlendirme istemiyoruz...
bbnet25' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle hiç zaman kaybetmeden yarın mesai bitiminden sonra durumumuzu anlatan maili
meb,bimer, v.b yerlere gönderelim. Ben size yazağınız metni vardim. Önceden de aynı metinle başvurmuştum.
Gelen cevabı paylaştım. İnanın ne kadar kişisel başvurumuz olursa o kadar iyi olur. Sadece bir kaç dakikanızı alacak metni kopyala yapıştır yapacaksınız. Destan yazmanıza gerek bu metne cevap geldi.