Hatay Formatörlük!

Kodla Büyü
içinizi ferah tutun arkadaşlar konu bölge milletvekiline aksettirildi. il müdürü aranarak görevlendirmelerin kesintiye uğramadan devam ettirilmesi istendi.

Hocam Allah razı olsun cok teşekkür ederiz bir an önce verilse şu görevlendirmeler

az önce ebitefo dan mail geldi. Görevlendirmeler aynen devam ediyor. Formatörlük yapmak istemeyenler ya da formatör olmayıp da ilk defa olmak isteyenler pazartesi 16:00 a kadar il mem'e bizzat başvuracaklar.

Az önce email geldi.
2012/1.dönem bitefo görevlendirmeleri yapılacak diye.
Şuan bitefo olarak görevde olan ve tekrar görevlendirilmek isteyenlerin tekrar başvuru yapmasına gerek yokmuşİstifa etmek isteyen yada formatör olmayanların başvuru yapması gerekiyormuş. Son gün 02/01/2012 saat 16:00

İşte bu şekilde öğretmenlerin tepkisini almadan rutine bağlasınlar artık bu işi...

8 ay sonra yine aynı sorunlarla cebelleşmemek dieğiyle bu seneyi kapatalım.
inşallah seneye 1 eylülde alırlar başvuruları da başka okullarda ek ders ayarlayıp sonra onları yüzüstü bırakmayız...
hayırlı olsun cümleten...

İl ebitefosunun attığı mail arkadaşlara ulaşmıştır ulaşmayanlar veya yeni başvuracaklar için;

2012 yılı 1. Dönem Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen görev yenilemesi yapılacaktır. Halen görevde olup ayrılmak isteyen, ya da şu an görevli olmayıp görev almak isteyen öğretmenlerimizin 02.01.2012 Pazartesi günü saat 16:00 a kadar müdürlüğümüze şahsen başvurmaları gerekmektedir.
Halen görevde olup görevine devam etmek isteyen öğretmenlerimizin herhangi bir işlem yapması gerekmemektedir.

Hayırlıolsun arkadaşlar bu arada emeği geçen herkese teşekkür :+1:

merhaba arkadaşlar.
yarıyıl tatilinde okullarına gidecek misiniz?
yarıyıl tatili yapmak isteyen arkadaşlar ne yapacaklar? raporla mı izinle mi il dışına çıkacaklar?
il milli eğitimde bu konuyla kim ilgileniyor?
tatilini il dışında yapacak arkadaşlar var mı? varsa nasıl il dışına çıkacaksınız?

İl Milli Eğitim Müdürü gitti diyorlar, umarım gelen onu aratmaz.

botecan' Alıntı:
merhaba arkadaşlar.
yarıyıl tatilinde okullarına gidecek misiniz?
yarıyıl tatili yapmak isteyen arkadaşlar ne yapacaklar? raporla mı izinle mi il dışına çıkacaklar?
il milli eğitimde bu konuyla kim ilgileniyor?
tatilini il dışında yapacak arkadaşlar var mı? varsa nasıl il dışına çıkacaksınız?

Yıllık izninden kullan öğretmenim

mmercan' Alıntı:
İl Milli Eğitim Müdürü gitti diyorlar, umarım gelen onu aratmaz.
çok şükür sonunda.merak edip listeye baktım cafer tulmaçın adını hiç bir ilde göremedim :puhaha:

Geri