Eğer olmasa idi görevlendirmeler Cumhurbaşkanını da devreye sokacaktınız. Bu zümreden birşey olmaz deyince kızmayın bana lütfen ben bu kadar pısırık kendi varolma nedeninin farkında olmayan insanlar ile aynı branşı paylaşmaktan hiçte hoşnut değilim arkadaşlar. Ya neden görevlendirme olmuyo diye milletvekili bile araya sokulduki anlayamadım ben. Sanki formatörlük denilen zırva birileri tarafından bizlere sunulan bir lütufmuş gibi algılanıyor bazı arkadaşlar tarafından. Bir anekdot anlatayım sizlere, Anımsar bazılarınız rehber öğretmenleri bir dönem 5 okula birden görevlendirdiler, hemde 8-5 çalışmak üzere. Adamlar bir gitti Ankara ya 8-5 oldu 9-3, Görevlendirmeler oldu iptal ve herkes kendi okulunda kaldı. Bizim zümre benim 5. yılım Hep benzer durumlar ama tık yok. PC başında oturan göbekli adamlar geliyor aklıma artık zümrem deyince. Arkadaşlar ne bekliyorsunuz, Kimse size onurunuzu vermez, hakkınızıda vermez, Vermeyeceklerde. Bıktım aynı şeyleri anlatmaktan. 2000 verse birisi gel dese kaçıcam yemin ediyorum. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi benim 20 yıllık emeğimi hiçe sayan, sanki bu işi bana kendi veriyormuş gibi davranan beş para etmez müdür yardımcılarından. Hakkım helal değil beni bu psikoloji ile derse sokanlara, Öğrecilerime gösterdiğim her sorunlu davranışın müsebbibi bunlar ve İnşaallah bunun altında ezilirler.