Hayırlı olsun görevlendirmeler onaylandı.

Kodla Büyü
müsadenizle ben bir ağlim :? :? yahu bide son cümleye bakınsana yok fatih projesi ve mebin oluşturacağı diğer bilişim projeleri için görevlendirmeler hayati önem taşıyormuş bak bunada gülerim :puhaha: :puhaha:

sanırım bu ebitefo... ya bitefo o da devam mı. şimdi bu adam tükürdüğünü yalıyor hani görevlendirmeler iptaldi. iptal etsin o zaman. böyle nereye kadar gidecek sürekli görevlendirme. madem böyle bir kadro ihtiyacın var ona göre düzenle. eğer yok diyorsan hiç görevlendirme.

Çok şükür görevlendirmeler onaylandı.

Dün yıllık izne ayrılmıştık. Temmuzda bedava çalışmış olabiliriz, ağustostada bedava çalışmış olmayalım dedik. 27 saatin hayalini kurarken 18 saate talim edeceğiz desenize :D

Re: Çok şükür görevlendirmeler onaylandı.

hozden' Alıntı:
Dün yıllık izne ayrılmıştık. Temmuzda bedava çalışmış olabiliriz, ağustostada bedava çalışmış olmayalım dedik. 27 saatin hayalini kurarken 18 saate talim edeceğiz desenize :D

hocam sizin kadronuz meslek lisesinde mi???

ebitefo ile bitefoyu karıştırmamak lazım benim görüşüm... ebitefo bu proje için çok gerekli, bitefoların o kadar gerekliliği yok çünkü zaten bitefo için görevlendirilecek kişiler o okulun BT öğretmeni... yani zaten mecburlar o okuldaki işleri yapmaya...mecburluk kanunla veya yönetmelikle değil, ders seçmeli olduğundan en fazla 1 sene iş yapmadan o okulda durmaya izin verilir bir sonraki sene ders seçilmez, hadi başka okula.... buna da kimse dayanamaz...

bitefo görevlendirmeleri yapılmayacak arkadaşlar ben bunu artık anladım. Nerden anladın diyecekseniz. Tokatta öğretmenim. Tokat hiç aksatmadan yapardı bu görevlendirmeleri. Hatta geçen sene yazın bile affetmedi bizi görevlendirdi. Bu sene 30 haziran itibari ile bitirdi görevlendirmeleri. Yapsa hemen yapardı. Çünkü yazıın ek dersi kaçırmak istemeyen bir sürü bilişimci var tokatta ve çoğu da milli eğitimde içli dışlı. Görevlendirmeyi yaptırırlardı yani her türlü. Topyekün kalktıki bu sefer olmadı diyorum ben.

yazın bitefo görevlendirmesine pek sıcak bakılmıyor. öğrenci yokken, gereksiz ek ders ödemesi yapıldığı düşüncesi hakim. o yüzden eylül ayı ile birlikte görevlendirme beklenebilir. fatih projesinin sağlıklı yürüyebilmesi için bitefo görevlenirmesinin ihtiyaç olacağı düşünülecektir.
biz ebitefolar öğretmenlere fatih projesi eğitimi veririz ancak okulda karşılaşılacak yığınla sorunun çözümü bitefolardır. henüz alternatifleri mevcut değildir.
görevlendirmeler sonlandırılırken kendi okulunda görevlendirilen kişileri kapsamadığını düşünüyorum. belki branşı sınıf öğretmenliği olan bitefolar durumdan olumsuz etkilenebilir

İller yine bildiğini okuyacak bir kısmı kesinlikle Bitefo görevlendirmesi yapmayacak. Bir kısmı herşeye rağmen yapacak. Eğiticilerin durumuda Fatih projesine bağlı şimdilik belki onlarada yol verilecek. Bu habere bakıp kesin bir sonuç çıkarmak mümkün değil.

Eğiticilerimizin görevlendirme onayları İMZALANMIŞTIR. Ayrıntılar ilerleyen sürede yayınlanacaktır

şeklinde yazıyor eogrenim'de.

bu yazı okul formatörlerini ve fatih kursuna katılmış olanları da kapsıyor mu?

marmarabote' Alıntı:
fatih projesi eğitmenlerinin görevlendirmesi imzalandı arkadaşlar. BİTEFO değil ;)

fatih projesi eğitmenlerinden kastettiğiniz eğitmenler arasında FATİH Eğitmenliği kursuna katılmış okul formatör öğretmenleri de var mı? Yani ekteki listede FATİH eğitimi almış benim gibi bazı okul formatörlerinin ismi de geçiyor. Bunlar da mı dahil?

Ekli dosyalar

oguz-han' Alıntı:
marmarabote' Alıntı:
fatih projesi eğitmenlerinin görevlendirmesi imzalandı arkadaşlar. BİTEFO değil ;)

fatih projesi eğitmenlerinden kastettiğiniz eğitmenler arasında FATİH Eğitmenliği kursuna katılmış okul formatör öğretmenleri de var mı? Yani ekteki listede FATİH eğitimi almış benim gibi bazı okul formatörlerinin ismi de geçiyor. Bunlar da mı dahil?

sizi kapsıyor gibi duruyor hocam çünkü eğiticiler ifadesi var fatih projesi sitesinde, benim tahminim onlar onaylanmış...eğitici formatörlük değil...

biteflolar milli eğitim müdürlüklerinin cesaretine kalmış durumda. baksanıza malatya milli eğitim 6 ağustosta ilanı çıkarmış görevlendirmeleri yapıyor

Geri