Hayırlı olsun görevlendirmeler onaylandı.

Kodla Büyü
egitimci.' Alıntı:
oguz-han' Alıntı:
marmarabote' Alıntı:
fatih projesi eğitmenlerinin görevlendirmesi imzalandı arkadaşlar. BİTEFO değil ;)

fatih projesi eğitmenlerinden kastettiğiniz eğitmenler arasında FATİH Eğitmenliği kursuna katılmış okul formatör öğretmenleri de var mı? Yani ekteki listede FATİH eğitimi almış benim gibi bazı okul formatörlerinin ismi de geçiyor. Bunlar da mı dahil?

sizi kapsıyor gibi duruyor hocam çünkü eğiticiler ifadesi var fatih projesi sitesinde, benim tahminim onlar onaylanmış...eğitici formatörlük değil...

öyle olursa okul formatörlüğü de çıkar diye düşünüyorum. çünkü formatörlük saatleri içerisinde kurs verecektik biz öğretmenlere. formatörlük çıkmadan eğitici yaparlarsa işleyiş nasıl olur acaba?

marmarabote' Alıntı:
fatih projesi eğitmenlerinin görevlendirmesi imzalandı arkadaşlar. BİTEFO değil ;)

o zaman ne ebitefo ne bitefo onayı değil bu. bu sadece eğitmen onayı. yanlış mı anlıyorum?

listede sadece ebitefolar var. bitefolar ve fatih kursuna katılmış bitefolar yok.

oguz-han' Alıntı:
marmarabote' Alıntı:

fatih projesi eğitmenlerinden kastettiğiniz eğitmenler arasında FATİH Eğitmenliği kursuna katılmış okul formatör öğretmenleri de var mı? Yani ekteki listede FATİH eğitimi almış benim gibi bazı okul formatörlerinin ismi de geçiyor. Bunlar da mı dahil?

şuan dahil değil gibi görünüyor. Siz zaten fatih eğitmeni olarak kurslarınızı okul açıldığında verirsiniz onda sorun yok. Onay alanlar eğitici formatörlük sınavına girerek ebitefo olanlar. Bunlar aynı zamanda bulundukları yerde fatih projesinden de sorumlu kişiler.

oguz-han' Alıntı:
onay listesi çıkmış, illere gönderilecekmiş. sadece ebitefolar'ı ilgilendiriyor. bitefolar yok listede.

http://eogrenim.meb.gov.tr/SiteAssets/L ... 2012_2.pdf
Bu listeyi incelediğimde örneğin bizim ilde bildiğim kadarı ile eskiden 9 kişi Ebitefo iken bu yeni listede sayı 3'e inmiş.
Garip olan eski kıdemli Ebitefoların çoğunun ismi yok :?: :?: :?:
Sizin illerde de durum aynı mı arkadaşlar...

Okul formatörlüğü devam ediyor mu arkadaşlar. Başvuru kabul edilecek mi 2012-2013 için. Bilgisi olan var mı acaba?

caylakcekirge' Alıntı:
oguz-han' Alıntı:
onay listesi çıkmış, illere gönderilecekmiş. sadece ebitefolar'ı ilgilendiriyor. bitefolar yok listede.

http://eogrenim.meb.gov.tr/SiteAssets/L ... 2012_2.pdf
Bu listeyi incelediğimde örneğin bizim ilde bildiğim kadarı ile eskiden 9 kişi Ebitefo iken bu yeni listede sayı 3'e inmiş.
Garip olan eski kıdemli Ebitefoların çoğunun ismi yok :?: :?: :?:
Sizin illerde de durum aynı mı arkadaşlar...

bizim ilde eski ebitefoların ismi aynen var. zaten 2 kişi vardı. ikisi de görevli.

bi de şu okul formatörlükleri yazısı-onayı çıksa...

geçen sene hatırlıyorum da ayın 15-18i arası tekirdağda alınmıştı başvurular..bakalım bi ses çıkıcak mı merak ediyorum..tabii benim gidip bi an önce yeni okulumda göreve başlamam gerekiyo :roll:

ders sayısı yeterli düzeye gelinceye kadar bitefolar devam eder zannumca bakalım hayırlısı olsun diyelim. Bizim bura normalde eylülde alacaktı başvuruları şurda ne kaldı :)

dobra1979' Alıntı:
ders sayısı yeterli düzeye gelinceye kadar bitefolar devam eder zannumca bakalım hayırlısı olsun diyelim. Bizim bura normalde eylülde alacaktı başvuruları şurda ne kaldı :)

sizin ora nere hocam?

oguz-han' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:

sizin ora nere hocam?

hocam sivastayım okullar kapanmaya yakın ya da kapandıktan sonra mail gelmişti başvurular eylülde alınacak diye bekliyoruz bakalım ama ders saatleri düzene girmeden bizim öylece beklememizi isteyeceklerini sanmıyorum çünkü norm fazlası arkadaşta çok yani başka okullarda kurtarmaz. Zaten bizim burası 1 kere tatşl döneminde yaptı görevlendirme daha da yapmadı istemiyorum da zaten :)

il ve ilçe koordinatörlerini görevlendirmişler okul formatörlerini değil bize sıra gelecek mi yani?

memurlar.net haber başlığını yanlış girmiş "eğitici formatör öğretmen görevlendirmesi onaylandı" demeliydi..

Geri