kullandığı script: http://www.cmsimple.org/en/
hocam nasıl kullanıcı adı ve şifresi verdiniz aslında bu tür bir şeyin mebweb le önü daha açık öğretmenlere kullanıcı tanımlanarak menü oluşturulabilir_su_' Alıntı:Olcay hocamızın kullandığı e-sınıf projesinin benzerini ben farklı bir sistem kullanmadan okul web sitesi üzerinde kullanıyorum. Zümrelerden dersler diye bir menü oluşturup her branş için ayrı ayrı alt menüler oluşturdum ve öğretmenlerimize özel kullanıcı hesapları açtım. Her öğretmen istediği duyurusunu, ders materyalini veya öğrencileriyle paylaşmak istediği herhangi bir dökümanı bu menü altında paylaşıyor. 2 senedir kullandığım bir sistemdi ve öğrenci ve öğretmenlerimizin çok hoşuna giden bir uygulama. Farklı bir sistemle veya siteyle uğraşmak istemeyen arkadaşlar için tavsiye benimki sadece.
hocam ben kaçırdımda nereden indiriyoruz...ozlem22' Alıntı:oyunlar güzelmiş indiriyorum hemen..
arifa19' Alıntı:hocam ben kaçırdımda nereden indiriyoruz...ozlem22' Alıntı:oyunlar güzelmiş indiriyorum hemen..
elf.krc' Alıntı:hocam nasıl kullanıcı adı ve şifresi verdiniz aslında bu tür bir şeyin mebweb le önü daha açık öğretmenlere kullanıcı tanımlanarak menü oluşturulabilir_su_' Alıntı:Olcay hocamızın kullandığı e-sınıf projesinin benzerini ben farklı bir sistem kullanmadan okul web sitesi üzerinde kullanıyorum. Zümrelerden dersler diye bir menü oluşturup her branş için ayrı ayrı alt menüler oluşturdum ve öğretmenlerimize özel kullanıcı hesapları açtım. Her öğretmen istediği duyurusunu, ders materyalini veya öğrencileriyle paylaşmak istediği herhangi bir dökümanı bu menü altında paylaşıyor. 2 senedir kullandığım bir sistemdi ve öğrenci ve öğretmenlerimizin çok hoşuna giden bir uygulama. Farklı bir sistemle veya siteyle uğraşmak istemeyen arkadaşlar için tavsiye benimki sadece.
Olcay Büyükçapar' Alıntı:Umarim dusuncelerimi dogru aktarabilmisimdir. Sorunlarimizi oradaki insanlar cok iyi biliyorlar ama ellerinden gelen simdilik bu ve buna benzer etkinlikler. Akademisyenler de norm sorunumuzun, teknik eleman gibi goruldugumuzun, gercek isimizi yapamadigimizi biliyor ve zaman zaman da oradaki yetkililere aktarmaya calisiyorlar en azindan benim izlenimim bu yonde. Surcu lisan etti isem affola arkadaslar, degerli yorumlariniz icin ayrica tesekkur ederim. Insallah her sey daha guzel olacak umudum bu yonde...