istanbul38' Alıntı:bizde derece kademeyi yapmışla ama tef mezunuyum 8/1 den başlatmamışlar dilekçemi vemem gerekiyo.. otomatikk yapmamışlar..
deliboran' Alıntı:sayın hocalarım
üniv'e kadar tüm kademelerdeki hazırlıklardan,
1 kademe ilerlemesi alırsınız takipçisi olun hakkınızı arayın.
yogunesb' Alıntı:Orta okul da okuduğumuz hazırlık sınıfı için kademe ilerleme alabiliyor muyuz.
silver_eagle' Alıntı:hem orta okul, hemde liseda hazırlık okuyanlar ayrı ayrı kademe alabiliyormu.. Yoksa maksimum 1 mi bu olay...?
yogunesb' Alıntı:Orta okul da okuduğumuz hazırlık sınıfı için kademe ilerleme alabiliyor muyuz.
gelişimci' Alıntı:peki arkadaşlar ilk yıl atanamayıp özel kurumda sözleşmeli çalışmıştım onunla ilgili çalıştığım kurumdan belgemi de aldım bununla da kademe ilerlemesi alınabilir diye duymuştum doğru mudur?
eğer doğruysa hem hazırlık için hem de sözleşmeli 1 yıl çalıştığım için dilekçe ayrı ayrı mı yazmam gerekiyor :?:
cagdas' Alıntı:lisede hazırlık okuyanlara kademe var, üniversitede okuyanlara verilmiyor bildiğim kadarıyla. bu yüzden alamadım ben çok saçma.
önce adaylık kalkar sonra kademe artaruyurgezer' Alıntı:adaylık kalkmadan hazırlktan kademe alabilirmiyim
Gerçekten çok saçma lise hazırlık ile üniversite hazırlık arasında pek bir fark göremiyorum.memo41' Alıntı:hocam yok..en azından ben almadım..yönetmelikte sadece oratokul ve lise diyor...güncellenmesi lazım ama sendikalar yatmaktan buna fırsat gelmiyor
mfk' Alıntı:evet enteresanmış.cagdas' Alıntı:lisede hazırlık okuyanlara kademe var, üniversitede okuyanlara verilmiyor bildiğim kadarıyla. bu yüzden alamadım ben çok saçma.
Ben de işleteceğim de şu derece, kademe, uygulamalı eğitim vs. muhabbetilerinin düzelmesini bekliyorum sabırla.
mrgece' Alıntı:Yeni başlık açmayım dedim.
Lise Anadolu İ.H.L. mezunum.
Ortaokulda hazırlıktan 1 kademe ve liseyi 4 yıl okuduğum için ordanda 1 kademe alma hakkım var.
Benim kafama takılan.
Ben Ank. Üniv. de 2 Yıllık Bilg. Programcılığı okudum daha sonra DGS sınavı ile K.T.Ü. Bilgisayar öğretmenliğine 2. sınıftan başlayarak orayıda bitirdim. 2 yıl programcılıktan almam gereken bir kademe varmıdır acaba. Dayandırılacak madde varmı?