haziran ayı ek ders

Kodla Büyü

emineelif

Aktif Üye
Arkadaşlar, bu ay ne kadar ek ders alacağız?seminer döneminde 2 hafta ekders alacağımız, 3. hafta verilmeyeceği söyleniyordu da

formatör görevlendirmesi 30 haz a kadardı ama yazmamışlar ek dersi toplam 56 saatti galiba bende

Formatör öğretmenlere 76 saat

İlköğretimlerdeki diğer öğretmenlere:
1-8 Haziran için normal ek dersleri + 11-22 Haziran arası için 30 saat seminer ek dersi var. 25-29 Haziran için seminer ek dersi yok.

Haziranın ikinci ve üçüncü haftası bana diğer öğretmenler gibi 15 saat yazıldı. Formatör görevlendirmemin 30 hazirana kadar devam ettiğini söylediğimde: " fark etmez bütün öğretmenler seminer döneminde aynı ek dersi alır." dediler. Burda bir yanlışlık yok mu?

-KILIC-' Alıntı:
Haziranın ikinci ve üçüncü haftası bana diğer öğretmenler gibi 15 saat yazıldı. Formatör görevlendirmemin 30 hazirana kadar devam ettiğini söylediğimde: " fark etmez bütün öğretmenler seminer döneminde aynı ek dersi alır." dediler. Burda bir yanlışlık yok mu?
eger gorevlendırmen 30 hazıranda bıtıyorsa hazıran boyunca yanı 4 hafta 18 er saat alacaksınız hocam. yanlıslık yapmıslar

Bu durumu nasıl açıklayabilirim? Görevlendirmem olduğundan bahsetmiştim ama fark etmediğini söylemişlerdi. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

-KILIC-' Alıntı:
Bu durumu nasıl açıklayabilirim? Görevlendirmem olduğundan bahsetmiştim ama fark etmediğini söylemişlerdi. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

bence önce ilçe ile görüşün ve görevlendirme yazınızı tekrar idareye gösterin.

sbil' Alıntı:
-KILIC-' Alıntı:

bence önce ilçe ile görüşün ve görevlendirme yazınızı tekrar idareye gösterin.
her yerde bu tip idareciler çıkıyor hocam. Bir şeyi bilmez ama sordugunda da ondan başka bilen yok edasıyla davranır. Sehven yanlış yapılmıştır deyip sonraki aya da tamamlayabilir kalan saatlerinizi

Yazı elimde var. Zaten 30 hazirana kadar görevlendirmemin devam ettiğini biliyorlar. Bunu hatırlattığımda bütün öğretmenler 15 saat alır dediler. "Görevlendirme bitene kadar full ek ders alır." şeklinde bir ibare varsa bir yerde idarecilere derdimi anlatmam daha kolay olur.
"Görevlendirme bitene kadar full ek ders alınıyormuş" desem "hayır öyle değil" deyip başlarından savacaklar elimde belge olursa daha iyi olur.

Çalışma esaslarımızda haftalık 18 saat almamız gerektiği yazıyor, ben onu gösterdim düzelttiler.

ben yatan ek ders ücretine baktım bu ay diğer aylara nazaran 140 tl düşük almışım.. okul ile irtibata geçtim, seminer döneminin 3. hafta ek ders ücretini bakanlığın vermediğini söylediler... sizce biz formatörler için de mi geçerli bu?

-KILIC-' Alıntı:
Yazı elimde var. Zaten 30 hazirana kadar görevlendirmemin devam ettiğini biliyorlar. Bunu hatırlattığımda bütün öğretmenler 15 saat alır dediler. "Görevlendirme bitene kadar full ek ders alır." şeklinde bir ibare varsa bir yerde idarecilere derdimi anlatmam daha kolay olur.
"Görevlendirme bitene kadar full ek ders alınıyormuş" desem "hayır öyle değil" deyip başlarından savacaklar elimde belge olursa daha iyi olur.

eğer sizin dediğiniz gibiyse ozaman girmediğim dersin ek dersini nasıl yazıyorsunuz haftada 18 saat diye bir sor bakalım ne diyecek o dengesiz...

-KILIC-' Alıntı:
Bir de rehberlik öğretmenine kaç saat yazmışlar ek ders onu sorun hocam. Madem bütün öğretmenler aynı alıyormuş ona da mı aynı yazmışlar.

Saçma sapan iş yapıyorlar. İlçeden düzeltemezseniz, ile gidin. Olmadı açın dava hocam. Sanki ceplerinden ödüyorlar parayı.

Gösterebileceğiniz tek belge formatörlük görevlendirme yazınızdır. Ordaki bitiş tarihine kadar haftada 18 saat alırsınız. Yazın görevlendirilen arkadaşların hiç ek ders almaması lazım sizin iş güzar idarecilerinizin mantığıyla.

mevcut' Alıntı:
-KILIC-' Alıntı:
Bir de rehberlik öğretmenine kaç saat yazmışlar ek ders onu sorun hocam. Madem bütün öğretmenler aynı alıyormuş ona da mı aynı yazmışlar.

Saçma sapan iş yapıyorlar. İlçeden düzeltemezseniz, ile gidin. Olmadı açın dava hocam. Sanki ceplerinden ödüyorlar parayı.

Gösterebileceğiniz tek belge formatörlük görevlendirme yazınızdır. Ordaki bitiş tarihine kadar haftada 18 saat alırsınız. Yazın görevlendirilen arkadaşların hiç ek ders almaması lazım sizin iş güzar idarecilerinizin mantığıyla.

Bir daha şansımı deneyim bakalım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ek dersleriniz yattı mı arkadaşlar, rapor izin vs almadan haziran full çalışanlar kaç para yattı acaba ek dersleriniz?

benim 617 yatmış, az gibi geldi 20-30 tl sanki

benim son haftayı yazmamış idare bende aradım son hafta yazılacak dedim. müdür yard. da mem e sordum son hafta yazılmayacak demiş. yanlışlık var bir daha sor dedim oda sordu. aa pardon yanlış yönlendirmişiz dediler ondan sonra 79 sat yazıldı

bana da 52 saat yatırmışlar formatörüm, normal öğretmenlr gibi bir haftayı da kesmişler toplam:422tl bizde de sadece bizim okulda bu uygulama var geçen sene de aynı şeyi yaptılar ama bu sene çok kesinti oldu 24 saat geçen sene hadi 6 saat dedik ses çıkarmadık.. ama 24 saat fark ettiriyor.. ne yapabiliriz bu konuda nereye başvuracağiz md. yrd. dediği şu: fiilen ders yapılmadığı için normal öğretmenler gibi verdik diyor ve sadece bizim okul bunu yapıyor yani herkes yanlış yapıyor sanki bir tek kendisi doğru yapıyor..

bana da 48 saat yazmışlar diğer öğretmenler gibi. ayrıca beni saat 5'e kadar okulda tuttular. itiraz ettim, dilekçe yazdım. halledeceğiz dediler bilmiyorum.

bu ekderleri yapanların mantığından şüpheliyim. görevlendirmesi 30 hazirana kadar olan bir formatörün son hafta ek dersini kesmek hangi beynin ürünü çok merak ediyorum...
Bu arada bu ayki ekdersim 7.6 tl den yattı arkadaşlar. malum çoğunuz gibi kesintiden.sadece bu ay 50 lira daha az aldım.maaşdanda 60 tl gitti. olaya bakın..komik...

Arkadaşlar bana da haziran ayı ekdersi 390 yatmış. Normalde ayda 600 civarı bir ekders yatıyordu, hatta geçen hafta okula bir yazı gelmişti formatör ekdersleriyle ilgili 1 temmuza kadar görevlendirmemiz devam ettiğinden 18 saat ekders yazılması öngörülüyordu. Az önce ilgili müdürü yrd. arayıp söyledim, gelen yazıyı görmemiştim bakıp düzeltip diğer aya eklerim ekdersinizi dedi. Bakalım artık...

ben hala öğrenemedim ek dersimi md yardımcısı izne çıkmış, bankaya da yatmamış bakalım ne kadar olacak benim bir de sınav görevim vardı bu ay :D

Geri