haziran ayı ek ders

Kodla Büyü
emineelif' Alıntı:
Arkadaşlar, bu ay ne kadar ek ders alacağız?seminer döneminde 2 hafta ekders alacağımız, 3. hafta verilmeyeceği söyleniyordu da
Öğretmenim formatörlük geçici bir görevlendirmedir.Geçici görevlendirme süresince ne kadar ekders ödeneceği ilgili yönetmellikle(madde 21) belirtilmiştir.İdarecileriniz biraz mevzuat okusunlar.
yönetmeliği ekledim.

Ekli dosyalar

ya formatör olmayıpta normal branştaki öğretmenlerde o 2 haftayı full almıyorlarmı? biri cevaplasın yaaa? 18 saat yazılmıyormu diğer branşlarada?

ya şimdi müdür yardımcısını aradım adam diyoki sadece formatörlere 18 saat yaptık.diğer herkesin 15 saat! neden böyle dedim..bişeyler zırvaladı.yok on saatte 1 gelen saatleri saymıyoz onlar kalktı falan filan. bilen varmı neden 15 saat?

arkadaşlar bana 551 tl yatmış.. sinirim bozuldu... 68 saat zaten asıl okuluma gönderdik... sanırım 4 saat kaybolmuş...

bahhele' Alıntı:
ya şimdi müdür yardımcısını aradım adam diyoki sadece formatörlere 18 saat yaptık.diğer herkesin 15 saat! neden böyle dedim..bişeyler zırvaladı.yok on saatte 1 gelen saatleri saymıyoz onlar kalktı falan filan. bilen varmı neden 15 saat?
Hocam seminer dönemi ek dersi günlük 3 saattir (formatör olmayanlar için tabi). O yüzden iki haftalık 30 saat alır normal öğretmenler.

Geri