dilekkeles
Üye
ben haziranda kesinlikle bırakıyorum.sabahtan akşama kadar okulda sosyal hayatım öldü. kendi branşıma dönüyorum.bu çekilecek dert değil.
hanifisanal' Alıntı:Sayın barış can:
Eğitici bil. for. öğ. olmayan çalışma şartlarımızı anlayamaz. Bizzat yaşamaklazım.
cemal bey deki git gel tüm eğitici arkadaşlarda var..
bazı arkadaşlar benim neden ceza aldığımı sormuş formator grubuna attığım bir mesaj yuzunden ceza aldım. buyrun tüm arkadaşlarla mesajı paylaşayım.
Soru: Eğitici bilgisayar formatör öğretmeninin A- leri nelerdir.
a. Eğitici bilgisayar formatör öğretmeni olduğumuz halde hala bir bilgisayarımız yok. Bu arada dönüşümlü olarak oturacağımız masa ve sandalyelere yeni kavuştuk.
b.Okullara git gel tamirciliğe devam yol paraları cepten
c. Gündüz verdiğiniz kurslardan ücretinizi alamıyorsunuz. sizin göreviniz kurs vermek diyerek ücret ödemiyorlar ayrıca aktif derse girmiyorsunuz diyerek denge tazminatı kesiyorlar.
d. hepsi
işte bu mesaj dolayısı ie 2 ay soruşturma geçirdim. Aman Ankara ya şirin gözükelim diye cezayı verdiler. Ayrıca bu mesajımla o kadar suç işlemişim ki bakın suçlarıma
kurum bütünlüğünü zedelemek,yalan yanlış iftira, ankara daki yöneticileri aşağılamak, alay etmek v.s.. şu mesajdan bu kadar şuç işlemişim.
Görevde devam edip etmeme konusunda çoğu eğitici arkadaşlarım gibi bende kararsızım.