HELAL OLSUN SİZE....

Kodla Büyü

bilgisayarbilisim60

Aktif Üye
TERK EDİN BAKALIM GEMİYİ,ARKADA KALANLAR UMURUNUZDA BİLE OLMASIN...

BAKANLIK ZAM YAPMADI, YAZ TATİLİNDE EĞİTİM VERECEĞİM DEDİ, 4+4+4 DEDİ BENİM FEDAKAR ÖĞRETMENİM, BU KUTSAL MESLEĞİN NEFERLERİ HIZLA KURUMLAR ARASI GEÇİS YOK BİLMEM NE SOHBETLERİNE GİRDİ.. HELAL OLSUN SİZE!!!

Hocam bizler 80 kuşağıyız hatta şimdi yargıladığımız Kenan Evrenin anayasasını %90 oyla (kimine göre zorlamayla külahıma anlatsınlar) seçmiş korkak bir halkız ne tepkisinden bahsediyorsunuz? Tabiki kabuğumuza çekileceğiz hiçbirşey olmamış gibi yapacağız :)

hocam adamlar bezdirme politikasnı çok iyi yapıyor.Bezdirdiler milleti yavvv millet te kaçmaya başladı zaten istedikleride buydu.
Halbuki kaçmayıp karşılarında dursak hep beraber.

Bize bir tane SPARTACUS lazım.

ben bezdim arkadaş bugün fırsatım olsun bugün kaçarım başka kuruma idealistlikmi kaldı heves mi kaldı yaa

ASLINDA İYİ OLDU BÖYLE... ÖĞRETMENLİKLE İLGİSİ OLMAYAN TİPLER AYIKLANSIN...DEFOLSUN GİTSİNLER.
POLİS Mİ OLUYORLAR, BELEDİYEYE Mİ GEÇİYORLAR NE HALTSA ARTIK...

tomreader2010' Alıntı:
ben bezdim arkadaş bugün fırsatım olsun bugün kaçarım başka kuruma idealistlikmi kaldı heves mi kaldı yaa

nasıl kaçacağız başka kuruma bi yol göster bakalım:))

bilgisayarbilisim60' Alıntı:
ASLINDA İYİ OLDU BÖYLE... ÖĞRETMENLİKLE İLGİSİ OLMAYAN TİPLER AYIKLANSIN...DEFOLSUN GİTSİNLER.
seviyeni bozma

İçimde bir ayıklanma isteği var, ama bu sözünden sonra söylesem mi, söylemesem mi bilemedim..

Sakin ol dostum, onlarda kendilerince haklı...ne hale geldik şu halimize bak yaaa...

Öğretmenlik fakir ama zeki insanın işidir.
Türk filmlerindeki "hatırlıyormusun fakir ama onurlıu bir delikanlı vardı. İşte dönüşüm muhteşem oldu repliği 70-80'lerde kaldı geçmişte kadı"

kaçanlara değil bu hale getirenlere yazıklar olsun savaşacak hal mi kaldı ki hergün onlarca dertleşme başlığının altında onca yaşadığımız şeyden sonra "3 yanlış" başlığı vardı onun altında yazılı olanlardan sonra ne savaşması ya ne gemisi ne idealistliği

Bakanlığın önünde kendini yakma eylemi yapan öğretmen arkadaş siz miydiniz hocam tam çıkaramadım da? :puhaha: sen, ben, o farkımız yok işte kendini bir halt gibi gösterip millete laf atmaya gerek yok bu haldeysek hepimizin payı var demek ki :-1:

tomreader2010' Alıntı:
kaçanlara değil bu hale getirenlere yazıklar olsun savaşacak hal mi kaldı ki hergün onlarca dertleşme başlığının altında onca yaşadığımız şeyden sonra "3 yanlış" başlığı vardı onun altında yazılı olanlardan sonra ne savaşması ya ne gemisi ne idealistliği
:alkis:

tamam siz kalın o zaman sağlıcakla

önce aramızdaki agrasif tiplerden kurtulmaliyiz bence :P adam red bull aldi heralde :D

cagdas' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
hey allahım, sen büyüksün.
hocam düşüncelerini açıkça söyle

bdogretim' Alıntı:
Başka kurumlara geçmenin neresi hatalı bir davranış ki!
Öğretmenlik dahil olmak üzere kamudaki bütün meslek grupları verdikleri hizmetin karşılığını devletten alıyor. Öğretmenliğin kutsal olduğunu söyleyip, siz çok önemlisiniz diyenler hizmetin karşılığında para yerine gaz vermeyi tercih edenler. Buna hala inanan insanlar var mı merak ediyorum.
İsteyen istediği mesleği yapar, istediği kuruma geçer. Kimseye de yorum yapmak düşmez.

:+1:

akyildiz41' Alıntı:
cagdas' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
her düşünce söylenmiyor boşver, gergin adamım zaten. bu arada üstüne aldıysan cevap sana değil.

cagdas' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
cagdas' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
her düşünce söylenmiyor boşver, gergin adamım zaten. bu arada üstüne aldıysan cevap sana değil.

boşver hocam gerilme. nasılsa birşey değişmiyor.

Ziraat muhendisliginden ogretmenlige gecip, zorlanan ve ogretmenligi sevemeyen bir tanidigim var mesela, kendi meslegini yapabilecegi baska bir kuruma gecebilecegini soyluyordu. Bu baska kurumlara gecme durumu onlar icin sanirim.

Eger bizler icin de gecerli olursa isteyen gecer baska kuruma, hakaret etmeye gerek yok. Saygi duymak gerek.

tomreader2010' Alıntı:
valla soğuttular artık derslerde bile eski isteğim kalmadı. :-1:

evrim0626' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
valla soğuttular artık derslerde bile eski isteğim kalmadı. :-1:
hocam gelde soğuma. hala şu durumda soğumayan varsa helal olsun

kişi sevdiği yada sevebileceği işi yapmalı bence kendisini mutlu hissetmiyorsa; zararın neresinden dönerse kardır demeli önündeki maçlara bakmalı :)

Böyle mi olacak sence?

Geri