HELAL OLSUN SİZE....

Kodla Büyü
normal düz memur olamam,polis falan da olamam...hele askerlik evlerden ırak...
ama eğer maaşım ve gelirim değişmeyecekse bilişimle ilgili bir devlet kurumunda web tasarımi veya veri tabanı gibi işlerle uğraşırım.
bilgisayar öğretmenliğinden kat kat iyidir....haa şartlar değişir o zaman yerimde kalırım ama değişeceğe de benzemiyor.

valla hocam şahsım adına öğretmenlikten kaçanlar özellikle bizim branş için söylüyorum" öğretmenlikle ilgisi olmayan değil" aksine daha verimli olabilmek için kurum değiştirenlerdir idealist olanlardır üretme isteği içinde olanlardır

eylem yaptınız kaç kişi geldi? 8 - 17 olayına bile millet polyanna gibi bakıyor: "ee en azından eve iş götürmek zorunda kalmayız, okulda işlerimizi yaparız" gibi. Maaşta desen aynı. Öğretmenlerin %70 hala polyannacılık oynuyor, ne olup bittiğinden habersiz. Böyle olunca herşeyi hak ediyoruz diyorum haliyle. Bize her şey müstahak. Hal böyle olunca da bu camianın içinde durasım gelmiyor. Öğretmen ve öğretmenler hiç bu kadar aşağılanmamıştı.

ya ne büyük bir adaletsizliktir bir öğretmenin 08-17 çalıştırılması. Rehber öğretmen kardeşlerimiz bizden daha yorucu işler mi yapıyorlar da onlar 9-3 çalışabiliyorken bizler sabahtan akşama kadar çalıştırılıyoruz.

sunny' Alıntı:
Bakanlığın önünde kendini yakma eylemi yapan öğretmen arkadaş siz miydiniz hocam tam çıkaramadım da? :puhaha: sen, ben, o farkımız yok işte kendini bir halt gibi gösterip millete laf atmaya gerek yok bu haldeysek hepimizin payı var demek ki :-1:
:+1:

Geri