karemn' Alıntı:http://www.memurlar.net/haber/193006/
Video
karemn' Alıntı:http://www.memurlar.net/haber/193006/
:+1: :++:MEMEK' Alıntı::+1: :+1:muratbdg' Alıntı:Bilgisayar öğretmenleri adına eyleme katılan tüm meslektaşlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkürler. Birçok ulusal kanal ana haberlerinde yayınlandı.
eemree' Alıntı:yeni eve girdik şimdi Allaha şükür alnızımın akıyla çıktık inlettik tüm bakanlığı
xapex' Alıntı:eemree' Alıntı:yeni eve girdik şimdi Allaha şükür alnızımın akıyla çıktık inlettik tüm bakanlığı
Emre hocam organizasyonun için sana ayrıyetten teşekkür ederim.
mail adresini pm atarsan istanbul gurubunun anıtkabir resimlerini gönderebilirim, sende guruba iletirsin.
aysenakgun' Alıntı:Silivri'den beş arkadaş eyleme katıldık.Katılım konusunda endişelerimiz eylem alanına vardığımızda sona ermişti diyebilirim fakat katılım daha da fazla olabilirdi.Özellikle Ankara'da görev yapıp eyleme duyarsız kalan arkadaşlar için yorum yapmak bile istemiyorum.Yine de basında yer aldığımız için umutluyum.Ben, kendi sorunlarım adına yapmam gerekeni yaptım,vicdanım rahat.
Hele ki yolculuğumuz süperdi.Yol arkadaşlarıma ve eylemi düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
eemree' Alıntı:Tamirci değiliz öğretmeniz
+1xapex' Alıntı:Arkadaşlar şuanda hiçmi pişmanlık duymuyorsunuz Allah aşkına, bu konu artık sayfa sayfa tebriklerle gülme işaretleriyle uzar gider.
Keşke desteğinizi HİÇBİR mazeret sunmadan bakanlığa gelip gösterseydinizde, bugünkü coşkuyu beraber yaşasaydık.
Katılan tüm öğretmenlere ve üniversite öğrencilerine birkez daha teşekkür ederim kendi adıma.
haklısınız hocam.eğer gelmeseydim ve bu görüntüleri izleseydim çok utanırdım heralde.o kadar yolu göze alıp gelen arkadaşlara çok teşekkürler.ergin_tastan' Alıntı:+1xapex' Alıntı:Arkadaşlar şuanda hiçmi pişmanlık duymuyorsunuz Allah aşkına, bu konu artık sayfa sayfa tebriklerle gülme işaretleriyle uzar gider.
Keşke desteğinizi HİÇBİR mazeret sunmadan bakanlığa gelip gösterseydinizde, bugünkü coşkuyu beraber yaşasaydık.
Katılan tüm öğretmenlere ve üniversite öğrencilerine birkez daha teşekkür ederim kendi adıma.
Ben ANKARA'dan katıldım. Ankara dan katılımın çok az olması enteresan..YAZIK.İnsanlar nerelerden geldi...
İlçe bölge zümre toplantısında dert yanan 7 öğretmen vardı sadece 2 öğretmen katıldı. YAZIKLAR OLSUN...Hiçbir zümrede kimse dert yanmasın artık söyleyeceğim.
duygusuz' Alıntı:haklısınız hocam.eğer gelmeseydim ve bu görüntüleri izleseydim çok utanırdım heralde.o kadar yolu göze alıp gelen arkadaşlara çok teşekkürler.ergin_tastan' Alıntı:+1xapex' Alıntı:Arkadaşlar şuanda hiçmi pişmanlık duymuyorsunuz Allah aşkına, bu konu artık sayfa sayfa tebriklerle gülme işaretleriyle uzar gider.
Ben ANKARA'dan katıldım. Ankara dan katılımın çok az olması enteresan..YAZIK.İnsanlar nerelerden geldi...
İlçe bölge zümre toplantısında dert yanan 7 öğretmen vardı sadece 2 öğretmen katıldı. YAZIKLAR OLSUN...Hiçbir zümrede kimse dert yanmasın artık söyleyeceğim.