HEM'cilere mecburi Rize semineri 12-16 ağustos

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar son başvuru tarihi geçtiği için başvuru yapamadım. Bir de duyurudaki tarihler ile mebbisteki tarihler birbirini tutmuyor.Nasıl olacak bilen var mı?

Arkadaşlar az önce Hayatboyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne sitesi üzerinden mail attım. Başvuru yapamadığıma dair. Tekrar dönüş yaparlar yada düzeltirler diye düşünüyorum.

Yazıda şöyle diyor:
Halk Eğitimi Merkezleri, Mesleki Eğitim Merkezleri, Olgunlaşma Enstitüleri ve Turizm Eğitim Merkezleri Müdürlüklerinin, ilgili alan öğretmenlerinin seminerlere ivedilikle başvurmalarını sağlamaları gerekmektedir.

Ancak, bizim kurumda böyle bir şey olmadı. Süresi geçtiği için ben de başvuramadım.

SAnırm kimsenin kuruma gelmemiştir zaten... Geçen seneki gibi resen laırlar yine... Takip edelim, haberleşelim...

Bu seminer zorunlu mu? Geçen senelerde böyle bir durum olup resen gönderilen oldu mu?
Bir de zaten başvuru ekranı açılmıyor ki?

bu hafta başında müdür yardımcısı böyle bi yazı var diye aradı, ilk başta baktık başvuru yapamıyoruz, tarihler uyuşmuyor, resen alırlar gibi bişeyler dedi (Hem de yeniyim) daha siteden yazıya baktığımızda altta

"Halk Eğitimi Merkezleri, Mesleki Eğitim Merkezleri, Olgunlaşma Enstitüleri ve Turizm Eğitim Merkezleri Müdürlüklerinin, katılacak olan alan öğretmenlerinin listesini cyg_program@meb.gov.tr adresine e-posta ile ivedilikle bildirmeleri gerekmektedir. " diye yazıyı gördük ama çıktı olarak gelen yazıda bu kısım yerine başka bişeyler yazıyodu, biz de liste yapıp, dün gönderdik bakalım, beklemedeyiz...

Ben bu yazıyı burada gördüm.
Hayat boyuna mesaj attım bu seminere katılmak istiyorum diye,
Bilgilerimi de yazdım, sanırım pazartesi cevap verirler.

rasim535' Alıntı:
bize iki haftadır cevap gelmedi senin torpilin mi var hocam :D Ne bu hız :)

omd' Alıntı:
rasim535' Alıntı:
bize iki haftadır cevap gelmedi senin torpilin mi var hocam :D Ne bu hız :)
Yarın dememişim ki hocam, pazartesi ama hangi pazartesi :)

Ben senden şüphelendim bakanlıkta yüksek yerlerde tanıdıkların var gibi duruyor :D

ben idareye söyledim böyle bir seminer var mail atılması gerekiyormuş diye.
sağolsun müdür bey resmi yazısı gelir o zaman göndeririz dedi :(
ana sayfa da var resmi yazıya ne gerek dedim ?
ses çıkarmadı. kaldı öyle :shock:

Faith' Alıntı:
hocam bizde saygıdan soralım dedik ama neyaparsın:)
sorumluluk artık onlarda:)
Gelmek istiyorsan kendin email at hocam. Zaten resen aldıkları için senin başvurduğunu anlamaz müdürün :D

müdür gelen yazıyı tebliğ etti ama Bayramdan hemen sonraya geldiği için başvurmadım neden başvuru zorunlu olsun ki

2 hafta kalmasına rağmen bir bilgi verilmedi, mebbise de bir kayıt girilmedi. Seminer ile ilgili bilgisi olan var mı?

Bizde haber bekliyoz hiç bi gelişme yok. Uçak biletleri pahalandı.otobüsle kaç saat antalyadan çekilirmi

Zorunlu olduğu nerde yazıyor ki?
Hemde 3 senedir çalışıyorum böyle zorunlu bir seminere katılmadım açıkçası.

ozhan07' Alıntı:
Bizde haber bekliyoz hiç bi gelişme yok. Uçak biletleri pahalandı.otobüsle kaç saat antalyadan çekilirmi

Kurs onaya gitmiş. Listede ismim varmış. Herhalde başvuranların hepsi listede var.

Yol Konya dan 17 saat sürüyor. Ucuz uçak bileti olsaydı ne iyi olurdu.

evet mebbiste resen alındı diye yazılmış sonunda, hayırlısı bakalım, gelebilrsek...

Daha önce katılmış olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi acaba seminerde tam olarak ne yapılıyor?

hocam halk eğitimdeki modüler programlarla ilgili bilgilendirme semineri gibi bişey galiba, daha önce giden idareci arkadaşlar söyledi. seminer bahane...

Geri