HEM'cilere mecburi Rize semineri 12-16 ağustos

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ozhan07' Alıntı:
hocam halk eğitimdeki modüler programlarla ilgili bilgilendirme semineri gibi bişey galiba, daha önce giden idareci arkadaşlar söyledi. seminer bahane...

Öyleyse çok iyi. Biraz yayla havası alırız. Yoksa gittiğim diğer bilişim kursları gibiyse, akşam 5'e kadar uğraştırırlarsa çok saçma olur.

Banada çıkmış seminer Bayram sonrası güzel olur Rize'nin yayla havasını almak :D ama bilet bulmak sıkıntı olacak gibi.

Arkadaşlar benim il dışı tayin çıktı evi felan taşımam gerekiyor. Kursa katılmasak nasıl olur? Soruşturma geçirimiyiz bir çıkış yolu var mı acaba?

poet' Alıntı:
Nasıldı kurs biz gelemedik..
Güzeldi ama sizleri aradık. Geçen seneden 5 arkadaş vardı toplam diğer arkadaşlar yeniydi. Geçen sene yaptığımız çalışmalar yayınlanmamıştı biliyorsunuz bazı eksikliklerden dolayı. Onlar tamamlandı; yeni 4 adet Beceri Geliştirme programı eklendi. Eğer onaylanırsa 15 ekim gibi yayınlanacağı ifade edildi kısaca.

phantosos' Alıntı:
poet' Alıntı:
Nasıldı kurs biz gelemedik..
Güzeldi ama sizleri aradık. Geçen seneden 5 arkadaş vardı toplam diğer arkadaşlar yeniydi. Geçen sene yaptığımız çalışmalar yayınlanmamıştı biliyorsunuz bazı eksikliklerden dolayı. Onlar tamamlandı; yeni 4 adet Beceri Geliştirme programı eklendi. Eğer onaylanırsa 15 ekim gibi yayınlanacağı ifade edildi kısaca.
Teşekkür ederiz sayın hocam biz de çok gelmek istedik ama şartlar el vermedi. Bakalım merakla bekliyoruz gelişmeleri. Sistem epey yavaş işliyor gibi ama bakalım..

bu seminer 2014 ağustos ayında yine gözüküyor. Yalova ve rizede yine... yer değişikliği yapsalar iyiydi be...

2014000136 Modüler Program Hazırlama Semineri Rize Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - ÇAYELİ / RİZE 18/08/2014 22/08/2014 Seminer Merkezi 04/06/2014

2014000150 Modüler Program Hazırlama Semineri Esenköy Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - ÇINARCIK / YALOVA 25/08/2014 29/08/2014 Seminer Merkezi 11/06/2014

ozhan07' Alıntı:
bu seminer 2014 ağustos ayında yine gözüküyor. Yalova ve rizede yine... yer değişikliği yapsalar iyiydi be...

2014000136 Modüler Program Hazırlama Semineri Rize Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - ÇAYELİ / RİZE 18/08/2014 22/08/2014 Seminer Merkezi 04/06/2014

2014000150 Modüler Program Hazırlama Semineri Esenköy Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - ÇINARCIK / YALOVA 25/08/2014 29/08/2014 Seminer Merkezi 11/06/2014
benim takip edebildiğim kadarıyla 3 senedir aynı yerde aynı dönemde yapılıyor :D

Konu ile alakasız olacak ama Hem'de çalışmak nasıldır? Tavsiye eder misiniz? Benim için bir klasik haline gelen durum yine vuku buldu :) Ve norm fazlasıyım... İlçede KML ve HEM'de açık var sanıyorum sadece...

İyidir hocam. 3 seneyi geçiyor HEM'de çalışmaya başlayalı ki bu sene (neredeyse) istediğim okula müdür yardımcısı olabiliyorken tercih bile yapmadım. Tavsiye ederim. Hem her sene Rize'de seminer çıkıyor baksanıza. :)

mitto' Alıntı:
İyidir hocam. 3 seneyi geçiyor HEM'de çalışmaya başlayalı ki bu sene (neredeyse) istediğim okula müdür yardımcısı olabiliyorken tercih bile yapmadım. Tavsiye ederim. Hem her sene Rize'de seminer çıkıyor baksanıza. :)
Fatih hocam bende yeni ar. gör teklifini reddettim :) Bu arada Haziran'da Rize'demiyiz yine? Gelecekmisin??

Hocam, bu sene çağırırlar mı bilmiyorum ama bünye alıştı her yaz gitmeye. :) Hatta bu sene arabayla ailecek karadeniz turu yapa yapa gelmeyi planlıyorum eğer çağırırlarsa... Dedim ya kambersiz düğün olmaz...

Haberleşelim, eğer ailecek geleceksen bende hanımı getireyim gene. Çağırırlar tabii, başkan olarak işleyişi ve sistemi en iyi sen biliyorsun :+1:

mitto' Alıntı:
:) ders saatleri nasil mesela 20 saat mi maas karsiligi? Bir de diyelim ki basvuru olmadi kurs icin ne oluyor o durumda? Bir de aksamlari mi oluyor kurslar kursiyer isterse? Nobet gorevi oluyor mu? İcerikleri meb sagliyor mu? :/ hep ortaokulda calisinca garip geliyor hemler

phantosos' Alıntı:
Haberleşelim, eğer ailecek geleceksen bende hanımı getireyim gene. Çağırırlar tabii, başkan olarak işleyişi ve sistemi en iyi sen biliyorsun :+1:

:) Haberleşiriz hocam, zaten sağolsunlar ben hep buradan öğrenip başvuru yapıyorum...Zaten hanımı götürmezsem artık yollamaz beni... :)

fatmazehra' Alıntı:
mitto' Alıntı:
:) ders saatleri nasil mesela 20 saat mi maas karsiligi? Bir de diyelim ki basvuru olmadi kurs icin ne oluyor o durumda? Bir de aksamlari mi oluyor kurslar kursiyer isterse? Nobet gorevi oluyor mu? İcerikleri meb sagliyor mu? :/ hep ortaokulda calisinca garip geliyor hemler

Hocam, aslında bizim halk eğitim öğretmenleri başlığına bakarsanız merakınızı giderecek çok başlık görebilirsiniz bunun yanında elimden geldiğince cevaplayayım.
-Maaş karşılığı sizin mezuniyetinize göre değişiyor, böte 18, tef 20 saat.
-Başvuru olmazsa haliyle kurs açılmaz dolayısıyla maaş karşılığı gider oturursunuz. (Bu durum değişiklik gösterebilir hem'e göre yani sizi başka yere görevlendirebilirler)
-Kurs saatleri akşam olabilir. Başvuru durumuna bağlı.
-Haftada bir gün nöbet vardır ama çok rahattır nöbet işi zira bizde zil bile yok.
-İçerik açacağınız kursa göre değişir ve hbogm altında bulunan bilişim teknolojileri bölümündeki her kursu istek doğrultusunda açabilirsiniz...

Hem'ler iyidir, iyidir de, kurs açılmayınca hiç iyi olmuyor. Bir de HEM Müdürü biraz gıcık ise (ki geneli öyle zannediyorum) buralarda durulmaz.

Sadece maaş karşılığı çalışıp duruyoruz. "Kurs yok o zaman 20 saat duralım sonra evimize gidelim bari" diyoruz, ona da "yok diyor ben sabaktan akşama buradayım sen de duracaksın burada"

Karşı gelince papaz oluyosun vs. vs.

Okulda dersin belli, saatin belli, maaşın belli. Norm kadron belli. 41 saat dersin garanti. HEM'de öyle 41 saat felan yok. Hatta çoğu yerde 1-2 saati bile araki bulasın. Yani ben pek tavsiye etmiyorum. Bu sene zannedersem Meslek Lisesine geçecem. Çünkü maddi sıkıntı çekmek ve bunu düzeltememek gerçekten çok kötü.

bu hem'de 3. yılım şimdiye kadar hiç böyle bir seminere çağırılmadım. neden olabilir bir fikri olan var mı :?:

zeymera' Alıntı:
bu hem'de 3. yılım şimdiye kadar hiç böyle bir seminere çağırılmadım. neden olabilir bir fikri olan var mı :?:
Kimseye özel davetiye gelmiyor hocam :D Genel müdürlük sayfasında ve ona istinaden forumda arkadaşların haber vermesiyle istek yapıp gidiyoruz biz de :D

Duyuru çıkınca bakanlık emaille başvuru alıyor hocam. Başvuranların da adına resen görevlendirme çıkıyor. Haziran temmuz gibi gözünüz forumda olsun haberi alırsınız :)

Geri