göze batmamak lazım
gelir biri keyfini kaçırır. 

hırs yaptım hocaakarinca_52' Alıntı:aytduman' Alıntı:toplam mesaj sayısı mı önemli,yoksa günlük ortalama yazılan mesaj sayısı mı?
ya olsa ne olacak olmasa ne olacak fark yok ki![]()
hiperaktifler bize hava atmasın mutlaka biz de birgün hiper oluruzZizu_' Alıntı:önce bi titreme geldi bir baktım ki bugün bende hiperaktif olmuşum
şimdi biz kıdemli üyemiyiz farkımız ney,
artık istediğimizi yapabilir miyiz forumda
böyle bir rahatlama geldi bana yav
vurdumduymazcılık , sendebendecilik başladı![]()
hiper olana lisanslı yazılım hediye etseniz ne makbule geçerthe_korsan' Alıntı:hiper hediye kampanyasimi yapsak nedir![]()
kulübe hoşgeldinZizu_' Alıntı:önce bi titreme geldi bir baktım ki bugün bende hiperaktif olmuşum
aytduman' Alıntı:hiperaktifler bize hava atmasın mutlaka biz de birgün hiper oluruzZizu_' Alıntı:önce bi titreme geldi bir baktım ki bugün bende hiperaktif olmuşum
![]()
![]()
burası bilişim vadisi pardon kurtlar vadisiymiş meğer haberimiz yokmuşboteakif' Alıntı:Tarih hayal edenleri değil, doğru paylaşım yapıp hiperaktif olanları yazar![]()
:++:serkanaytekin' Alıntı:omd' Alıntı:foruma girişten haftalık 6 saat egzersiz ücreti alıyoruz ama gizli bu sadece hiper üyelere özel yönetmeliği var.
vadideki ihtiyarlar gibisiniz yani, derin bilişimciler.
.._su_' Alıntı::++:serkanaytekin' Alıntı:omd' Alıntı:foruma girişten haftalık 6 saat egzersiz ücreti alıyoruz ama gizli bu sadece hiper üyelere özel yönetmeliği var.
vadideki ihtiyarlar gibisiniz yani, derin bilişimciler.
İşte bu kadar basit bir alıntı yaparsın altına da ya bir gülücük ya bir :++: ya da :alkis: atarsın...Gerçi be değilim ama böyledir heralde..
Demhar' Alıntı:hedefimi bu başlıkla belirledim bundan sonra her başlıkta bir hatta iki üç smiliiiiii ve bende hiperaktif olacam!
..aytduman' Alıntı:Demhar' Alıntı:hedefimi bu başlıkla belirledim bundan sonra her başlıkta bir hatta iki üç smiliiiiii ve bende hiperaktif olacam!uhaha:
uhaha:
uhaha:
3 yıldızla olmaz o işleraytduman' Alıntı:yihhuu hiperaktif oldum![]()