omd' Alıntı:infaz edelim mi polat başkanımthe_korsan' Alıntı:biri polat mı dedi :lol:
aaah ah fani dünyanın işleri işte![]()
üyeyi
Infaz emrini polat değil, ak saçlı verir, AK saçlı deşifre oldu, korsan

omd' Alıntı:infaz edelim mi polat başkanımthe_korsan' Alıntı:biri polat mı dedi :lol:
üyeyi
Kısayol süper olmuş. :lol:nosTRa' Alıntı:"c:/users/aytduman/desktop/hiperaktif.lnk "
:++:
serkanaytekin' Alıntı:omd' Alıntı:infaz edelim mi polat başkanımthe_korsan' Alıntı:biri polat mı dedi :lol:
üyeyi
Infaz emrini polat değil, ak saçlı verir, AK saçlı deşifre oldu, korsanpolat kim itiraf edin.
siyanur86' Alıntı:Az daha okuyupta Administrator oluhaha:
elrond' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:hiper olunca ne oluyor ki? haftada 30 saat mi giriyorsunuz derslereuhaha:
tuttum ben bunuhemen çalışmalara başlamam lazım
uhaha:
serkanaytekin' Alıntı:hiper olunca ne oluyor ki? haftada 30 saat mi giriyorsunuz derslereuhaha:
hocam süpermiş buhasari' Alıntı:Kısayol süper olmuş. :lol:nosTRa' Alıntı:"c:/users/aytduman/desktop/hiperaktif.lnk "
:++:
bu ara çok sık bağlandım buraya bi anda seçkin üye oldumilk3r' Alıntı:Hiperaktif lerhaftada 30 saat çalışanlardır, yazı yazacak çok zaman bulabiliyorlar.uhaha:
haddimi bilirim hocaaasiyanur86' Alıntı:Az daha okuyupta Administrator oluhaha:
:lol:omd' Alıntı:her üye infazında hasari 'ye sorsaydık ohooo
aytduman' Alıntı::+1: :+1:tcoalngsau' Alıntı:Az kaldı 70-80 mesaj sonra bende aranızdayım..Hiperman
işaret diliyle yazmak daha iyi![]()
toplamda #2000#yalnızikibin# tekil mesaj olması gerekiyoraytduman' Alıntı:toplam mesaj sayısı mı önemli,yoksa günlük ortalama yazılan mesaj sayısı mı?
aytduman' Alıntı:toplam mesaj sayısı mı önemli,yoksa günlük ortalama yazılan mesaj sayısı mı?
Hiperin üstüne yeni katman çekelimthe_korsan' Alıntı:hiper hediye kampanyasimi yapsak nedir![]()
siyanur86' Alıntı:bende bişey merak ettim bu alıntı yaparken kimden alıntı yaptığınızı nasıl gösteriyosunuz hocam?
Bakalım olmuş mu?karinca_52' Alıntı:siyanur86' Alıntı:bende bişey merak ettim bu alıntı yaparken kimden alıntı yaptığınızı nasıl gösteriyosunuz hocam?
mesajının sağ alt tarafında alıntı yazıyor ya ona tıkla
Olmuşsiyanur86' Alıntı:Bakalım olmuş mu?karinca_52' Alıntı:siyanur86' Alıntı:bende bişey merak ettim bu alıntı yaparken kimden alıntı yaptığınızı nasıl gösteriyosunuz hocam?
mesajının sağ alt tarafında alıntı yazıyor ya ona tıkla
ilk3r' Alıntı:Biraz da ben karalayım hiper olmak için daha yolun oratasını yeni geçtik. Ama şu sıralar paylaşımda yapılmıyor, smiley ekleyemiyoruz :alkis: :+1: :++:
+1BaRBaRYaN' Alıntı:..technolog' Alıntı:omd' Alıntı:Dur bakayım ben neymişim
----
![]()
![]()
bende yazayım da tam olsun![]()