Hizmet İçi Kurs onayı, ilgili birim onayı!

Kodla Büyü

mamoste

Aktif Üye
Arkadaşlar,

Hizmetiçi eğitime başvurdum,

okul-ilçe-il başvuru onaylandı

ilgili birim 22 Temmuz son onay tarihi olmasına rağmen henüz onaylanmadı

bu olumsuz cevap anlamına gelir mi?

hocam normalde reddedildi veya onaylandı diye belirtilmesi lazım hala beklemede mi yazıyor

web tabanlı içerik geliştirme kursunun 2.si için başvurdum.benim okul onaylama tarihini geçirmiş ilçe biz bişey yapamayız diyor..Hizmet içi dairesini mi aramam gerek? varmıdır yolu

Ben de Erzurum'da bir kursa başvuru yapmıştım. Okul onaylamamış, tarihi de geçmiş. Bir süre sonra müdürü aradım, (ben de geç fark ettim aslında) her başvuruyu onaylamak zorunda değiliz dedi!!! Adaylık Hazırlayıcı eğitim başvurumu da unutmasın diye tekrar söyledim.

Aynı durum arkadaşımın da başına geldi ve kurs onayı çıkmadı malesef. Kurum onayı olmalıymış.

@tcoalngsau Hocam sonuç ne oldu seminerinizle ilgili?

web tabanlı içerik gelişterme kursunun ikincisini resen alıyorlar sizin basvurmanıza gerek kalmıyor

arkadaşlar benimde aynen böyle bir sorunum var

2011000529 Network (CCNA Dıscovery 2) Kursu Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - MERKEZ / AKSARAY 04/07/2011 15/07/2011 Kurs 11/03/2011 O/O/O/B/B

okul ,ilçe,il onay tamam ama ilgili birim onaylamadı.
Birim Son Onay Tarihi : 09/06/2011 yazıyor ama bugün ayın 15 i. hala değerlendirmede diyor.
neden böyle oldu. şimdi gidemiyor muyum.

antipc' Alıntı:
Ben de Erzurum'da bir kursa başvuru yapmıştım. Okul onaylamamış, tarihi de geçmiş. Bir süre sonra müdürü aradım, (ben de geç fark ettim aslında) her başvuruyu onaylamak zorunda değiliz dedi!!! Adaylık Hazırlayıcı eğitim başvurumu da unutmasın diye tekrar söyledim.

Aynı durum arkadaşımın da başına geldi ve kurs onayı çıkmadı malesef. Kurum onayı olmalıymış.

@tcoalngsau Hocam sonuç ne oldu seminerinizle ilgili?

hocam o müdür öyle konusamaz eğer ilekce verip sebebp göstermeden kursumu onaylamadı yada red etmedi magdurum dersen müdüre direk ceza veriyor hemde bakanlık böyle ceza alan cok müdür var pasif davranmayın derim

antipc' Alıntı:
Ben de Erzurum'da bir kursa başvuru yapmıştım. Okul onaylamamış, tarihi de geçmiş. Bir süre sonra müdürü aradım, (ben de geç fark ettim aslında) her başvuruyu onaylamak zorunda değiliz dedi!!!

Evet onaylamak zorunda değil, reddedebilir. Fakat "Bekleme" konumunda bırakamaz, suçtur. Eğer bunu çekinerek değilde yazdığınız gibi "ünlemli" bir şekilde söylüyorsa şikayetçi olun.

BBNET
Geri