Hizmet içi eğitim kursu nasıl iptal ettirilir?

Kodla Büyü

BaRaNaY

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Van' daki 7 marrta başlayacak olan Web tabanlı içerik geliştirme kursum onaylandı ama benim mazeretim oluştuğu için gidemiycem... Daha önceden forumda bazı arkadaşların kurs iptali için Hizmet içi eğitim dairesi başkanlığının bu işle uğraşan birimine fax çektiklerini duydum... Sizlerden ricam elinde bu fax numarası olanlar varmı? fax çekmek yeterli olurmu başka birşey yapmaya gerek var mı?

Re: Acilll!! Hizmet içi eğitim kursu nasıl iptal ettirilir?

mustikakyuz ve ogretmen006 arkadaşlar iptal ettirebilmişler acaba nasıl yaptılar hangi fax numarasını gönderdiler...
Yanlış bir yere gönderip bir sıkıntı yaşamak istemiyorum...

Re: Acilll!! Hizmet içi eğitim kursu nasıl iptal ettirilir?

Kursun başladığı ilk 2 güne rapor alırsanız kursa gitmek zorunda kalmazsınız.

Arkadaşlar bende aynı kursa kabul edildim ama gidemeyeceğim. Bunun için ne yapmalıyım kaç günlük rapor almalıyım? İlk 2 gün derken?

Tamamı yani 2 haftaysa 2 haftalık rapor alınıyor diye biliyorum. birde 15 tatilde 1 haftalık hizmetiçine gitmiştim, okuldaki ek dersi kesmişler. görevli izinli sayılmıyor muyduk, değişti mi, bilen var mı?

Kursun başladığı gün Van'da olmamız gerektiği için bir gün öncesinden 3 günlük rapor almanız gerekmektedir. Daha sonra okulunuza dilekçe yazıp raporunuzuda ekleyip veriyorsunuz. Okul idaresi m.e.m. e gönderiyor. işlemler bu şekilde devam ediyor. Ama Ankara Hizmet içi daire başkanlığını arayıp kursun numarasına göre size bir telefon numarası verecekler. orası ile görüşüp daha kesin cevap alabilirsiniz.

poet' Alıntı:
Rapor süresi ile ilgili net bilgiyi göremedim.5 günlük kurs için kaç günlük rapor gerekiyor?
2 gün yeter hocam. Sonuçta devamsızlık süresine göre rapor alırsınız. Böylellikle kursa devamınız rapor bitse de mümkün olmaz.

BBNET
Geri