Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hevesle başvurduğum web tabanlı içerik geliş.kursuna başvurum onaylandı.Ancak tam kursun başladığı tarihte evlenecem..ilk bir haftasında rapor alıp katılmasam olurmu acaba ..yasal olarak ne yapmam lazım acaba..
bildiğim kadarıyla kurs süresinin %40'ını kapsayan rapor alırsanız neden katılmadığınız hakkında savunma istense bile sıkıntı olmaz. kaldı ki zaten düğününüz varmış, düğün izninizde var nasıl olsa, mazeretlisiniz sorun olmaz.
hocam kursun başladığı pazartesiden önceki gün yani pazar günü bir hastaneden rapor alacaksın raporu pazartesi günü kursun oluğu yere fakslayacaksın ve ardından raporun aslını posta ile yollayacaksın bişi olmaz
bu ayın 22 sinde başlayacak olan mersindeki kurs mu şans bu ya bana çıktı ilk defa akdeniz tarafına gidiyorum umarım güzeldir.
hepinize çok teşekkür ediyorum.bilgilendirdiğiniz için..Aslında okasdar çok istemiştim fakat bu kursun tarihi ertelenmeseydi çakışmayacaktı ne güzel...Erzurum hem soğuktur avutayım kendimi
Geçen sene birbirini takip eden ikişer haftalık iki farklı ildeki hizmet içi eğitime mazeretim sebebiyle gidemedim. ne olur olmaz diye rapor aldım o tarihlerde. Ancak ne niye gelmedin diyen oldu ne demazeret soran. Hiç bir şey olmaz hocam. Raporunu al işine bak.