Hizmet puanı bir dakika içinde değişti düştü.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Benim puanım 0 "sınıf gözütüyor...Bunun için ne yapılabilir?

mebbisde güncelleme yapşıyor merak etmeyin puanlarınız en kısa zamanda geri gelcektir :)

güncelleme ile puanların ne alakası var ben anlamadım. Bu arada mebbis ie9 desteklemiyor mu bana mı öyle geldi. Evden açamıyorum.

Benim de şu an sıfır görünüyor . Güncelleme bahanesiyle arka planda bazı ince ayarlar yapılıyor olsa gerek. :)

javascript: document.body.contentEditable = true; document.designMode = on;
adres satırına yapıştır enter yap
istediin puanı yaz. çıktı al ispatı bu olsun..ama fazla yazma sana yetecek kadar olsun. bu kıyaada unutmayın yeni öğretmenmişsiniz. :P
iyide iyiye millet kafayı yedi şimdi banka sayfasına girecem hesapları bi kontrol edeyim tekrar dönerim. walla buna paranoya denir ya!!!

eğer puanlarınız "öğretmen olmayan personelin hizmet puanı hesaplanamaz" şeklinde bir hataysa, okulunuzdan yeni bir şifre alıcaksınız. sorun düzeliyor. başka okullardan gelip de, şu an ki okulundan şifre almayanlar için oluyor...

arkadaşlar aynı durum benim başımada geldi. fakat şöyle oldu dün sağlık özründen tayin istedik tercihimizi yanlış yapmışız okul müdürüne reddettirdik.tercihleri tekrar girmek isteyince baktık ki puan sıfır ve sistem tayin istememize izin vermiyor.il mem aradım cevap:sizin tayin isteme hakkınız olmadığı için olabilir.

hocam her hesapla dediğimde farklı bir rakam geliyor sistemde problem olsa gerek. no panik

benimde 101 iken 98 olmuş, öğlen baktım 101 di.. bide kimlik bilgileri kısmındaki kariyer basamağının yanına aday öğretmen yazmışlar... kaç yıl önce adaylık eğitimimi tamamladım. bi sıkıntı çıkarmazlar inşallah....

aday öğretmenlikten normal öğretmenliğe geçiş yapmışız da puan hala 98 hadi hayırlısı bakalım....

ukonar' Alıntı:
bilgi sahibi olan varmı acaba niye düştü bu puanlar :shock:
Hocam ben de benzer bi problemi söyle yaşadım. hizmet puanım bu sene geçen sene göre olması gerekenden 2 puan eksik geliyo.
nedeni şuymuş; önceki görev kayıtlarında 60 günü geçik fakat 30 güne tamamlanmamış 3 adet kayıt var. bu kayıtlara göre o 2 puan olması gerekn şey.
fakat sistem yeniden düzenlenmiş ve 30 güne tamamlanmamış artık günler puanla değerlendirilmez yazıyo yönetmelikte maalesef..

BBNET
Geri