Hizmet Puanı Görünmüyor?

Kodla Büyü

bilisimci_tugrul

Aktif Üye
arkadaşlar mebbis sayfamda hizmet puanı hesaplama sekmesi açılmıyo. bu sabahtan itibaren kontrol ediyorum hata veriyor. sizinki de öylemi yoksa benim sayfada mı sorun var..?

Şimdi denedim bende de açılmadı. Güncelleme ya da kişiye özel operasyon yapılıyor olabilir :)

özür durumu atalarından eş durumu atamasına tıklarsanız puanınız orada görünüyor.

Yaklaşık 20 gün önce blgi edinmeye gönderdiğim mesajın cevabı bugün geldi

Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Başvuru No : 560020

Cevap Metni : SİSTEMDEN HİZMET PUANINIZ İNCELENMİŞ OLUP SİSTEMDE PUANINIZ 48 OLARAK GÖZÜKMEKTEDİR.
ANCAK, HALEN DEVAM EDEN BİR UYARI HATASIYLA KARŞILAŞIYORSANIZ ŞİFRENİZLE İLGİLİ BİR HATADAN KAYNAKLANMAKTADIR.HATAYI DÜZELTMEK İÇİN ŞİFRENİZİ DEĞİŞTİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.BİLGİNİZE.

İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir

bilisimci_tugrul' Alıntı:
şifreyi değiştirmek mi gerekiyor şimdi.. siz denediniz mi hocam yani şifrenizi değiştirdiniz mi

Ben henüz değiştirmedim ama.

forumda daha önce de bir başlık açılmıştı. Öğretmen ünvanı olmayan personel için hizmet puanı hesaplanamaz diyordu. Ben de de aynı problem vardı. Bunun sebebi. Kurum değiştiren öğretmenlerin eski okullarından aldıkları şifreleri kullanmasıymış. Yeni okulundan şifre alan arkadaşların problemleri düzeldi. Mebin gönderdiği mesaj da tam bunu ifade ediyor.

ama şimdiki problem sunucudan kaynaklanan geçici bir problem herhalde. Çünkü sayfa hiç açılmıyor.

evet hocam sayfa hiç açılmıyor. birçok kişi de aynı problemi yaşıyor sanırım. ayrıca şifre değiştirmek istediğinizde de sistem hata veriyor

arkadaşlar hani bi dönem bi başlığımız vardı okul değiştirdiğimiz için hizmet puanı bölümü açılmıyordu ve şifremizi değiştirince sorun çözülüyordu ya, ben onu yapamıyorum kullandığım ie son sürüm olmasına rağmen hata veriyor tarayıcınızı 5.0 ve üstüne güncelleyin diye bikaç bilgisayarda denedim olmadı napacam?

malatya.meb bu konu ile ilgili bir yazı yayınladı denemedim ama oluyordur herhalde :D :D

Son zamanlarda Müdürlüğümüze intikal eden sözlü bildirimlerden bazı öğretmenlerimizin kendi kullanıcı bilgileri ile Mebbise girdiklerinde “Unvanı Öğretmen olmayan personel için hizmet puanı hesaplanamaz.” mesajı ile karşılaştıkları anlaşıldığından konu hakkında açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
Bu durum ile karşılaşan öğretmenlerimizin en son kadrosunun bulunduğu okul veya kurumdan Mebbis kullanıcı şifresini almaları gerekmektedir. Ayrıca, sisteme girdiğinde hala eski okul ismi olan öğretmenlerin de bu açıklama doğrultusunda hareket etmeleri gerekmektedir.

fa.ruk44' Alıntı:
malatya.meb bu konu ile ilgili bir yazı yayınladı denemedim ama oluyordur herhalde :D :D

Son zamanlarda Müdürlüğümüze intikal eden sözlü bildirimlerden bazı öğretmenlerimizin kendi kullanıcı bilgileri ile Mebbise girdiklerinde “Unvanı Öğretmen olmayan personel için hizmet puanı hesaplanamaz.” mesajı ile karşılaştıkları anlaşıldığından konu hakkında açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
Bu durum ile karşılaşan öğretmenlerimizin en son kadrosunun bulunduğu okul veya kurumdan Mebbis kullanıcı şifresini almaları gerekmektedir. Ayrıca, sisteme girdiğinde hala eski okul ismi olan öğretmenlerin de bu açıklama doğrultusunda hareket etmeleri gerekmektedir.

bende tam bundan bahsediyordum, şifreyi değiştiremiyorum tarayıcınızı güncelleyin hatası siteden mi kaynaklanıyor, 10 gündür ara ara deniyorum ama hep aynı hata ile karşılaşıyorum...

Bende de hata veriyor fakat okulun şifresiyle girince gözüküyor....

Şifre değiştirmek için chrome da şu eklentiyi deneyin...chrome un üzerine bu eklentiyi sürükleyip bırakın,
Mebbis i açtıktan sonra bu eklentinin simgesini tıklayın ve devam edin...

Ekli dosyalar

zech' Alıntı:
Şifre değiştirmek için chrome da şu eklentiyi deneyin...chrome un üzerine bu eklentiyi sürükleyip bırakın,

ne evde ne de okulda ie dışında bi tarayıcı kullanmıyorum daha önce hiç kullanamdım da, ie de bir çözümü yok mu?

bilisimci61' Alıntı:
zech' Alıntı:

ne evde ne de okulda ie dışında bi tarayıcı kullanmıyorum daha önce hiç kullanamdım da, ie de bir çözümü yok mu?

Ben kendi şifremi değiştirmek için chrome da bu eklentiyi kullandım. İşe yaradı. ie nin yapamadığı işi bu eklenti yaptı.

BBNET
Geri