bilisimci_tugrul
Aktif Üye
arkadaşlar mebbis sayfamda hizmet puanı hesaplama sekmesi açılmıyo. bu sabahtan itibaren kontrol ediyorum hata veriyor. sizinki de öylemi yoksa benim sayfada mı sorun var..?
bilisimci_tugrul' Alıntı:şifreyi değiştirmek mi gerekiyor şimdi.. siz denediniz mi hocam yani şifrenizi değiştirdiniz mi
Son zamanlarda Müdürlüğümüze intikal eden sözlü bildirimlerden bazı öğretmenlerimizin kendi kullanıcı bilgileri ile Mebbise girdiklerinde “Unvanı Öğretmen olmayan personel için hizmet puanı hesaplanamaz.” mesajı ile karşılaştıkları anlaşıldığından konu hakkında açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
Bu durum ile karşılaşan öğretmenlerimizin en son kadrosunun bulunduğu okul veya kurumdan Mebbis kullanıcı şifresini almaları gerekmektedir. Ayrıca, sisteme girdiğinde hala eski okul ismi olan öğretmenlerin de bu açıklama doğrultusunda hareket etmeleri gerekmektedir.
fa.ruk44' Alıntı:malatya.meb bu konu ile ilgili bir yazı yayınladı denemedim ama oluyordur herhalde![]()
![]()
Son zamanlarda Müdürlüğümüze intikal eden sözlü bildirimlerden bazı öğretmenlerimizin kendi kullanıcı bilgileri ile Mebbise girdiklerinde “Unvanı Öğretmen olmayan personel için hizmet puanı hesaplanamaz.” mesajı ile karşılaştıkları anlaşıldığından konu hakkında açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
Bu durum ile karşılaşan öğretmenlerimizin en son kadrosunun bulunduğu okul veya kurumdan Mebbis kullanıcı şifresini almaları gerekmektedir. Ayrıca, sisteme girdiğinde hala eski okul ismi olan öğretmenlerin de bu açıklama doğrultusunda hareket etmeleri gerekmektedir.
zech' Alıntı:Şifre değiştirmek için chrome da şu eklentiyi deneyin...chrome un üzerine bu eklentiyi sürükleyip bırakın,
Mebbis i açtıktan sonra bu eklentinin simgesini tıklayın ve devam edin...
bilisimci61' Alıntı:zech' Alıntı:Şifre değiştirmek için chrome da şu eklentiyi deneyin...chrome un üzerine bu eklentiyi sürükleyip bırakın,
Mebbis i açtıktan sonra bu eklentinin simgesini tıklayın ve devam edin...
ne evde ne de okulda ie dışında bi tarayıcı kullanmıyorum daha önce hiç kullanamdım da, ie de bir çözümü yok mu?