Evet yer değişikliği yapmıştım ama önceki şifremle giriş yapabiliyorum.Metehan' Alıntı:Hocam puan hesaplamama sorununu düzelttikÇözümü çok basit. Muhtemelen siz il dışı veya iliçi tayinle okul değiştirdiniz. Bu şekild eokul değiştirenlerin hizmet puanları hesaplanmıyor. Yeni göreve başladığınız okuldan yeni MEBBİS şifrenizi alırsanız sorun gideriliyor. :++:
yasmin' Alıntı:Ya arkadaşlar ben de yeni okulumdan şifre aldım ama hala hizmet puanı düzelmedi. Eski okulumun puanı işleniyor kaç aydır. Ne yapmam gerekiyor?
idarecileriniz değiştirecek.ferdi' Alıntı:şifreyi kendimiz şifre değiştirme kısmından mı yapacağız yoksa idarecilermi verecek
şifre değiştir dediğimde explorer 5 üzeri olması gerekiyor diyor halbuki 8 kullanıyorum yardım lütfen.
bende de aynı sorun vardı. okuldan yeni şifre alınca düzeldi. yer değişikliği yapınca yeni okuldan şifre almak gerekiyormuşyesil58' Alıntı:bendede "ünvanı öğretmen olmayanların hizmet puanı hesaplanamaz " yazıyor. okuldaki öğretmen arkadaşlarla konuştuğumda onlardada aynı sorunun olduğunu, yalnız olmadığımı gördüm(farklı branşlar- sınıf öğretmenleri içinde geçerli). milli eğitime gittim düzelttirmek için tamam bakalım dediler. umarım düzelir.
Kadronuzun bulunduğu okuldan mebbis şifrenizi değiştirmelerini isteyin düzelecektir.merve_eagle' Alıntı:bende de aynı durum söz konusu...şuan ki okulumda görevlendirme bulunuyorum.....illa şifre almam mı gerekiyor???....
durumu düzelen arkadaşlar var mı??