hizmetiçi eğitim 5. onayda reddedilen var mı?

Kodla Büyü

vikvik

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar hizmet içi eğitime başvurdum kurum ilçe il ve ilgili birimden onay geldi hizmetiçi eğitim daire başkanlığı onayı kesin gelir mi önceden tecrübesi olan arkadaşlar ne diyorsunuz

hocam en son birim onay verirse oluyor zaten.son birimin onayını bekleyin.diğerleri genelde onaylıyor.

5. onay dediğiniz Hizmetiçi Eğitim Başkanlığı olmalı. Oranın görevi de Sizin onaylanan eğitiminizle çakışan başka bir eğitiminiz olup olmadığına bakıyor ve önce başvurduğunuz hangisi ise onu onaylayıp diğerini iptal ediyor diye biliyorum. Bir de yıl içerisinde katılabileceğiniz eğitim sınırını aşıp aşmadığınızı kontrol ediyor olsa gerek.

ilgili birim onayladıysa kursa katılıyorsun demektir, hizmetiçi sadece kursun onayını veriyor kişilerle alakası yok

bu yıl içinde katıldığınız başka bir eğitim yok ise (resen hariç) onaylanır aksi durumda Red gelmesi olasıdır.

Ben sınırı 5 diye biliyorum. Örneğin Temmuz döneminde Mersin'de WTİG kursuna katılıcam. Devamı niteliğindeki WTİG 2 kursu Aralıkta Yalova'da olsa gerek ve iki kursda 2010 yılı içerisinde. Yani ikisine de başvurabiliyoruz. Benzer örnekleri ve onaylanmış başvurular da var.

merkezi kurslarda sınır kaçtır ben bu yıl katılmadım ama merak ediyorum umarım çıkar 5.onayda red gelmez :D

Genelde 5. adım sorunsuz onaylanır, en zor adım 4. adımdır.
Giderken IBAN numaranızı ve varsa evlilik cüzdanınızı götürün.

muallimim' Alıntı:
Genelde 5. adım sorunsuz onaylanır, en zor adım 4. adımdır.
Giderken IBAN numaranızı ve varsa evlilik cüzdanınızı götürün.
bizim arkadaşa 5 onay gelmiş sonraki kurs için 4 onayı var ardarda 2. side onaylanır mı?

tecelli' Alıntı:
senede 1 merkezi kurs hakkı var.. aynı kursun 2. olursa otomatik gidersin... :+1:

merkezi bir kurs hakkı mı var bunla ilgili yönetmelik var mı haberi olanınız var mı bede başvurdum bir tanesi 5 onay diğeri 4 onay verildi ikincisinin çıkma ihtimali yok mu?

cavzer' Alıntı:
tecelli' Alıntı:
senede 1 merkezi kurs hakkı var.. aynı kursun 2. olursa otomatik gidersin... :+1:

merkezi bir kurs hakkı mı var bunla ilgili yönetmelik var mı haberi olanınız var mı bede başvurdum bir tanesi 5 onay diğeri 4 onay verildi ikincisinin çıkma ihtimali yok mu?

ilkinin devamı değil ise çıkma ihtimali zor. Bugüne kadar son onayda reddedilenlerin tamamında açıklama bu şekilde yazılmıştı. Genelde 2. sine izin vermiyorlar...

mersindeki web içerik geliştirme kursu kabul edilen var m arkadaşlar
temmuz ayında olan

BBNET
Geri