Hizmetiçi eğitime en fazla 5 başvuru mu?

Kodla Büyü
evet en fazla 5 tane yapılabiliyor ama 1 tanesine gidilebiliyor
benim anlamadıgım neden hala ilk 100 seminer var diğerlerini niye eklemediler

bugün itibariyle bende mebbisten faaliyetleri görmek istedim fakat bende hiç bi faaliyet gözükmüyor. İlk 1000 faaliyeti gören var mı acaba bir terslik mi var.
75 gün önceden faaliyetlere başvuru talebi gerekiyor sanırım doğru mudur ?

Evet en fazla 5 merkezi seçilebiliyor ve çıkarsa da en fazla 1 tanesi çıkıyor, buna mahalliler dahil mi bilmiyorum. Gerçi il içi hizmetiçi eğitimlerde de 1-2 taneyi geçen uygun bulunmuyor bizim buralarda.

Mebbis sistemleri sadece ie uyumlu olduğu için diğer tarayıcılarda bazen sorun çıkarabiliyor. İe ile açmayı alışkanlık edinmek lazım :D

Merkezi eğitimler için 5 tercih yapıp, 1'ine gidebiliyorsunuz.
Mahalli eğitimler için ise 5 tercih yapıp, çıkarsa 5'ine de gidebilirsiniz.
Başvurularınızın zamanında onaylanıp, onaylanmadığını kontrol ediniz. Bu nedenle son başvuru tarihi ve onay tarihlerini takip etmeyi unutmayınız.

peki yolluk olayı nasıl oluyor arkadaşlar, gitmeden mi alıyoruz, gidip geldikten sonra mı ? Konaklama ücretini de karşılıyorlar değil mi ? Bir de bi yerde okumuştum, ilk hizmetiçi eğitime yolluk verilmediği tartışılıyordu. Var mı böyle birşey ?

ben yalovada h.i.e 'i tamamladıktan sonra yemek ,barınma v.s giderleri düşerek 280 tl civarı para aldım.yolluk da bunun içinde.

yakuphan' Alıntı:
Merkezi eğitimler için 5 tercih yapıp, 1'ine gidebiliyorsunuz.
Mahalli eğitimler için ise 5 tercih yapıp, çıkarsa 5'ine de gidebilirsiniz.
Başvurularınızın zamanında onaylanıp, onaylanmadığını kontrol ediniz. Bu nedenle son başvuru tarihi ve onay tarihlerini takip etmeyi unutmayınız.
hocam blgi için teşekkürler bende başvurucaktım o zaman mahalli bölümünden de başvuru yapalım :)

Merkezi 5 kursa başvurabiliyorsun.Bunlardan ise sadece birine katılma hakkı tanınıyor.Eğer o kursun devamı olan kursu varsa merkezi olarak zaten resen alınabilirsin.Fakat Mahalli kurslarda bu durum 5 tercih yapar okulun onayladığı müddetçe 5 kursa birden katılabilirsin.

BBNET
Geri