@omd hocam 0.2 asit zeytinyağı gönderdim. Lüks restoranlarda kullanılan kalitede. Hiç şüphen olmasın.Afiyet olsun.Yazma fırsatı bulamadım işler biraz yoğun bu aralar. Ürünler güzel paketlenmiş geldi. Henüz deneme fırsatım olmadı ama deneyince de yazarım. İlk izlenimim olumlu arkadaşlar.
sitede 2.000 görünüyor fiyat, size adres bilgilerini iletirsek havale ile mi 1500 + kargo şeklinde oluyor?@omd hocam 0.2 asit zeytinyağı gönderdim. Lüks lokantalarda kullanılan kalitede. Hiç şüphen olmasın.Afiyet olsun.
Havale ile 1800 TL hocam kargo ve paslanmaz zeytinyağı tenekesi dahil. Maalesef zeytinyağı durmuyor yerinde. Tarım kredide bir alt seviyesi 375 TL şu an burada. 0.2 asit hocam bulamazsınız çok zor. Resimdeki hocam.sitede 2.000 görünüyor fiyat, size adres bilgilerini iletirsek havale ile mi 1500 + kargo şeklinde oluyor?
Afiyet olsun hocam.Arkadaşlar siparişim bugün geldi, yeni sıkım yağ olduğu için hafif tortulu, ve asit oranı çok düşük olduğu için boğazı biraz yakıyor, market yağlarından en büyük farkı bu. Tenekeyi açınca buram buram zeytin kokusu yayıldı ortama. Ben bu alışverişten memnun kaldım. Belki sizlere de referans olur, hatta raporun üzerindeki ziraat odasını da arayıp üreticiyi teyit ettim. Bilgilerinize, Emrah hocama da hayırlı satışlar diliyorum.
Afiyet olsun hocam.bende zeytinyağı aldım memnun kaldım arkadaşlar. Tavsiye ediyorum.
Afiyet olsun hocam. Tüm ürünler doğal. Fabrikasyon ürün kesinlikle yok. Zeytin dalından toplanıp taş kirma ile yapılıyor. Yediklerinizden farklı doğal zeytin. İşleme değil.Zeytinyağı, zeytin ve incir elime ulaştı. Ayrıca yanına ekstra dalında limon da geldi. Zeytin yağı donuk vaziyetteydi. Buzdolabına koydum. Kendine has zeytin kokusu var yağın.İncir tek kelime ile mükemmel.. Emrah hocama teşekkür ederim.
Hocama teşekkür ediyorum. tadı hakkında bilgim olsun diya Yeşil Siyah zeytin Yag incir Patlıcan aldım ürünler güzel Ayrıca limon içinde teşekkür ediyorum.Afiyet olsun hocam.
Bugünkü fotoğraflar Malatya'dan V*** Hocam ve Konya'dan S*** Hocam için. Limonlar bahçeden ikram
Ürün kataloğumuz şu şekilde: İsteyen arkadaşlara paket olarak yapıyoruz çeşit.
- Natürel Sızma Zeytinyağı
- Siyah Zeytin
- Taş Kırma Yeşil Zeytin (Net kg tartıldıktan sonra içine özel tuzlu suyu ilave ediliyor.)
- Organik Kuru İncir
- Kuru Cennet Hurması
- Kuru Dolmalık Patlıcan
- Özel Tahin Helvası
Ekli dosyayı görüntüle 78297Ekli dosyayı görüntüle 78297
Afiyet olsun Savaş hocam.Hocama teşekkür ediyorum. tadı hakkında bilgim olsun diya Yeşil Siyah zeytin Yag incir Patlıcan aldım ürünler güzel Ayrıca limon içinde teşekkür ediyorum.
Afiyet olsun hocam. BBNET ailesine zeytinyağında ve tüm ürünlerde özel indirim (hatırı sayılır) yapacağım. Özelden ulaşabilirsiniz.Hocamdan zeytin, incir, cennet hurması vs. aldım. Hepsi oldukça lezzetli, doğal ürünler. Tavsiye ederim, mutlaka deneyin arkadaşlar.
Bugün ürünlerim geldi. İncir efsane çok lezzetli. Zeytinlerde güzel, Zeytin yağı taze sıkım olduğu için biraz acı geldi. Zamanla tatlanacaktır. Hocama teşekkür ederim
Afiyet olsun hocam. Zeytinyağı asidi düşük olduğu için boğazı yakar.Bugün ürünlerim geldi. İncir efsane çok lezzetli. Zeytinlerde güzel, Zeytin yağı taze sıkım olduğu için biraz acı geldi. Zamanla tatlanacaktır. Hocama teşekkür ederim
Afiyet olsun hocam.Kargo güzel sağlam bir şekilde teslim edildi. Zeytinyağı önceki aldıklarıma göre çok iyi. İncir şahane idi. Teşekkürler hocam.