https://www.olivarion.com sitemiz yayında (Zeytinyağı - İncir - Zeytin - Kuru Cennet Hurması - Helva - Tahin - Pekmez - Doğal Nar Ekşisi)

Kodla Büyü
@omd öğretmenim 20 litre
@karekedi öğretmenim 20 litre, Tuncay öğretmenim 5 litre ve Hilmi öğretmenim 20 litre kargolarınızı gönderdim. Afiyet olsun.

WhatsApp Image 2025-01-14 at 16.14.38.webp

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-01-14 at 16.14.47.webp
    WhatsApp Image 2025-01-14 at 16.14.47.webp
    214.5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: omd
Yazma fırsatı bulamadım işler biraz yoğun bu aralar. Ürünler güzel paketlenmiş geldi. Henüz deneme fırsatım olmadı ama deneyince de yazarım. İlk izlenimim olumlu arkadaşlar.

Yazma fırsatı bulamadım işler biraz yoğun bu aralar. Ürünler güzel paketlenmiş geldi. Henüz deneme fırsatım olmadı ama deneyince de yazarım. İlk izlenimim olumlu arkadaşlar.
@omd hocam 0.2 asit zeytinyağı gönderdim. Lüks restoranlarda kullanılan kalitede. Hiç şüphen olmasın.Afiyet olsun.

Son düzenleme:
  • Beğen
sitede 2.000 görünüyor fiyat, size adres bilgilerini iletirsek havale ile mi 1500 + kargo şeklinde oluyor?
Havale ile 1800 TL hocam kargo ve paslanmaz zeytinyağı tenekesi dahil. Maalesef zeytinyağı durmuyor yerinde. Tarım kredide bir alt seviyesi 375 TL şu an burada. 0.2 asit hocam bulamazsınız çok zor. Resimdeki hocam.

Ekli dosyalar

• analiz.webp
    analiz.webp
    73.9 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Arkadaşlar siparişim bugün geldi, yeni sıkım yağ olduğu için hafif tortulu, ve asit oranı çok düşük olduğu için boğazı biraz yakıyor, market yağlarından en büyük farkı bu. Tenekeyi açınca buram buram zeytin kokusu yayıldı ortama. Ben bu alışverişten memnun kaldım. Belki sizlere de referans olur, hatta raporun üzerindeki ziraat odasını da arayıp üreticiyi teyit ettim. Bilgilerinize, Emrah hocama da hayırlı satışlar diliyorum.

• Beğen
Arkadaşlar siparişim bugün geldi, yeni sıkım yağ olduğu için hafif tortulu, ve asit oranı çok düşük olduğu için boğazı biraz yakıyor, market yağlarından en büyük farkı bu. Tenekeyi açınca buram buram zeytin kokusu yayıldı ortama. Ben bu alışverişten memnun kaldım. Belki sizlere de referans olur, hatta raporun üzerindeki ziraat odasını da arayıp üreticiyi teyit ettim. Bilgilerinize, Emrah hocama da hayırlı satışlar diliyorum.
Afiyet olsun hocam.

bende zeytinyağı aldım memnun kaldım arkadaşlar. Tavsiye ediyorum.
Afiyet olsun hocam.

Bugünkü fotoğraflar Malatya'dan V*** Hocam ve Konya'dan S*** Hocam için. Limonlar bahçeden ikram :)

Ürün kataloğumuz şu şekilde: İsteyen arkadaşlara paket olarak yapıyoruz çeşit.

- Natürel Sızma Zeytinyağı
- Siyah Zeytin
- Taş Kırma Yeşil Zeytin (Net kg tartıldıktan sonra içine özel tuzlu suyu ilave ediliyor.)
- Organik Kuru İncir
- Kuru Cennet Hurması
- Kuru Dolmalık Patlıcan
- Özel Tahin Helvası
- Özel Tahin
- Doğal Nar Ekşisi

WhatsApp Image 2025-02-07 at 18.09.57 (3).webp
WhatsApp Image 2025-02-07 at 18.09.57 (3).webp

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-02-07 at 18.09.57.webp
    WhatsApp Image 2025-02-07 at 18.09.57.webp
    139.2 KB · Görüntüleme: 29
  • WhatsApp Image 2025-02-07 at 18.09.58.webp
    WhatsApp Image 2025-02-07 at 18.09.58.webp
    155.5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Özel paketlerimiz. Ticari kartlara 12 aya kadar taksit imkanı.
mega paket.webp
süper paket.webp

Son düzenleme:
Zeytinyağı, zeytin ve incir elime ulaştı. Ayrıca yanına ekstra dalında limon da geldi. Zeytin yağı donuk vaziyetteydi. Buzdolabına koydum. Kendine has zeytin kokusu var yağın.İncir tek kelime ile mükemmel.. Emrah hocama teşekkür ederim.

Zeytinyağı, zeytin ve incir elime ulaştı. Ayrıca yanına ekstra dalında limon da geldi. Zeytin yağı donuk vaziyetteydi. Buzdolabına koydum. Kendine has zeytin kokusu var yağın.İncir tek kelime ile mükemmel.. Emrah hocama teşekkür ederim.
Afiyet olsun hocam. Tüm ürünler doğal. Fabrikasyon ürün kesinlikle yok. Zeytin dalından toplanıp taş kirma ile yapılıyor. Yediklerinizden farklı doğal zeytin. İşleme değil.

Afiyet olsun hocam.

Bugünkü fotoğraflar Malatya'dan V*** Hocam ve Konya'dan S*** Hocam için. Limonlar bahçeden ikram :)

Ürün kataloğumuz şu şekilde: İsteyen arkadaşlara paket olarak yapıyoruz çeşit.

- Natürel Sızma Zeytinyağı
- Siyah Zeytin
- Taş Kırma Yeşil Zeytin (Net kg tartıldıktan sonra içine özel tuzlu suyu ilave ediliyor.)
- Organik Kuru İncir
- Kuru Cennet Hurması
- Kuru Dolmalık Patlıcan
- Özel Tahin Helvası

Ekli dosyayı görüntüle 78297Ekli dosyayı görüntüle 78297
Hocama teşekkür ediyorum. tadı hakkında bilgim olsun diya Yeşil Siyah zeytin Yag incir Patlıcan aldım ürünler güzel Ayrıca limon içinde teşekkür ediyorum.

Hocamdan zeytin, incir, cennet hurması vs. aldım. Hepsi oldukça lezzetli, doğal ürünler. Tavsiye ederim, mutlaka deneyin arkadaşlar.

Geri