Hyundai Accent Era 1.4 kullanan arkadaş var mı?

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Araç kullanmada acemi seviyedeyim, ilk arabam olacak.. Bugün bir tanıdık vasıtasıyla Hyundai Accent Era 1.4 Team 60 bin Km.de, kazasız (LPG'siz) araç bulduk. Fiyatına 26-28 arası bir şey yapacaklar.. Bu araç hakkında pek bilgim yok. Ne dersiniz?

azizerkut' Alıntı:
Team abs mi sadece team mi? Birde kaç model?
Hocam bana telefonda dedi arkadaş. sadece 2010 Model, 1.4 benzinli motor(LPG yok) ve serisinin de Team olduğunu söyledi. Ama ABS'den hiç bahsetmedi. Ama 2010 model araç alacaksak ABS olmasına da dikkat ederim.

lpg ile minimum 150 kuruş yaktığını bilirim. Tam değere bakmıyorum artık çünkü lpg kesinlikle en ucuz olanı. team 1.4 abs var. Benim de ilk arabam geçen sene martta aldım. 30 bin km abs li ve 60 binde abs iz vardı okulda satılık. abs olmayan 23 bin diyordu. abs olan 25. 25 bin olanı aldım. lpg taktırınca ikiside aynı fiyata geliyordu. Araçtan memnunum lpg li araç almanı tavsiye ederim yada taktır çünkü ilk araç olunca daha çok sürüyorsun. 30 binde aldım aracı şimdi 54 binde. Eğer benzinli olsaydı bu kadar km yapamazdım. İlk arabanın çok güçlü olması veya hızlı olması iyi değil kaza yapma ihtimalin artıyor. Onun içinde ideal. 160 km hıza ben çıktım ama tercih etmiyorsun bu hızı çünkü çok yakıyor bu hızda zaten. Tekrar dönsem aynı zamana yine aynı arabayı alırım memnunum. Abs çok önemli ihmal etme.

gelecek' Alıntı:
lpg ile minimum 150 kuruş yaktığını bilirim. Tam değere bakmıyorum artık çünkü lpg kesinlikle en ucuz olanı. team 1.4 abs var. Benim de ilk arabam geçen sene martta aldım. 30 bin km abs li ve 60 binde abs iz vardı okulda satılık. abs olmayan 23 bin diyordu. abs olan 25. 25 bin olanı aldım. lpg taktırınca ikiside aynı fiyata geliyordu. Araçtan memnunum lpg li araç almanı tavsiye ederim yada taktır çünkü ilk araç olunca daha çok sürüyorsun. 30 binde aldım aracı şimdi 54 binde. Eğer benzinli olsaydı bu kadar km yapamazdım. İlk arabanın çok güçlü olması veya hızlı olması iyi değil kaza yapma ihtimalin artıyor. Onun içinde ideal. 160 km hıza ben çıktım ama tercih etmiyorsun bu hızı çünkü çok yakıyor bu hızda zaten. Tekrar dönsem aynı zamana yine aynı arabayı alırım memnunum. Abs çok önemli ihmal etme.
teşekkürler hocam, ben de aynı düşüncedeyim.. ABS olayını soracağım, inşallah vardır.. Arabanın kasası da küçük, acemiliğimi daha kolay atarım.. Hız konusuna gelince ben zaten hıza karşıyım hocam. Yorumlar için teşekkürler.. Bu arada hangi marka LPG kitini ne kadara taktırmıştınız?

Bakalım arabayı daha görmedim ama çevremdeki arkadaşlardan kullananlar gayet memnun olduklarını söylediler. Zaten bulunduğum ilçe küçük. Yağmurlu ve soğuk havalar haricinde okula yürüyerek gidiyorum.. O yüzden ilk etapta tüp taktırmayıp durum değerlendirmesi yaparım.

2 senedir lpg li team abs li 2009 model ve OTOMATİK eram var hem yakıtı uygun hemde çiçek gibi çok temiz tavsiye ederim

3 yıldır 2009 era select modelini kullanıyorum lpg taktırmadım. yazın 7,5-8 lt kışın 8,5-9,5 Lt şehir içi yakıyor çok kilometre yapıyorsanız taktırmaya gerek yok bence.

BBNET
Geri