Hocam ben olsam hiç düşünmeden evet derdim... Sebebini şöyle izah edeyim 8 yıllık öğretmenim, ilk göreve başladığımda sürekli özel sektöre iş başvurusunda bulunuyordum, ilk teklif 2004 yılında netaş tan almıştım 3500 tl maaşı vardı o zaman, sorun sadece iş yurtdışındaydı, yani gidince 4 -5 ay dönemiyordun, hanımla anlaşamadık kaldı, sonrasında teknosa da mağaza müdürlüğü teklfifi geldi yine hanımla aramızda sorun oldu, çünkü istifa ettikten sonra 3 aylık eğitime alacaklar ve bu eğitim süresince maaş vermeyeceklerdi, ikinci sorunsa 3 ay sonra hangi mağazada başlayacağına onların karar verecek olmasıydı, yani şehir değiştirmemiz gerekecekti. O da kaldı... Şimdi aradan geçen bu zaman zarfında ne zaman bu konu açılsa eşim keşke kabul etseymişiz diyor bende.... çünkü hem gençtik, çocuk yoktu, yeni maceralara açılmaya cesaret ve enerjimiz vardı... Yani demem o ki, şimdi o günlere dönebilsem bir kez daha düşünmeden özel sektöre geçerim... Önemli olan bilgine, becerine ve sosyal iletişim yeteneğine güvenip güvenmemen, yani çalışırken eğlenebilecek arkadaşlıklar kurabileceksen, yaptığın işten zevk alarak yapabilceksen düşünme... derim... benim görüşlerim... Hakkında hayırlısı olsun...