işte büyük fırsat: seçmeli ders

Kodla Büyü
SBS sınavına kadar girmesi gerekir bu dersin. öğrencilerin bildiğini sanıyorlar. oyun ve internetten ibaret değil bu makine. adam akıllı eğitim şart. Önce ders sayısını yükseltmeliler sonra not vermeliler.

muallime34' Alıntı:
ne oldu varmı bir gelişme acabaa

haberi vereli aylar olmuş. katatılımcı listesinde bt öğretmeni yok demiştim.

sonunda gelişme var. bir tane bt öğretmeninin katılmadığı çalıştay sonucunda 1-2-3-4 ve 5lerde ders kaldırıldı. katılmak için istekte bulunmuştum katılacaklar önceden belirlendi denmişti.

keşke e-postalar bizim de bu çalıştaya katılmamız gerekiyor diye atılsaydı.

alındığını biliyorum ama pazrtesi veya salı günü açıklama yapılacakmış 4,5 lere kimin gireceğine dair; o yüzden kesinmi diye yazmıştım.

bildiğim kadarıyla Nimet Çubukçu Karadeniz BÖTE de hocaymış. Bu çalışmalarla ya gerçekten bildiği birşey var, onu uygulamaya çalışıyor. Ya da iş tamamen siyasi gelişiyor. Sonuçta hiçbir açıklama yok. Hatta benim merak ettiğim, birçok ünlü bilişimci ya da üniv. hocası bu konuda sessiz kalıyor.
Ben çalışma düzenimizin nasıl olacağından çok, bir akademisyenin ya da MEB'den bir yetkilinin kalkıp; kardeşim bu işin doğrusu şudur... böyle olursa çocuklarımız açısından daha iyi olur... vs. vs. desin. bizde ne yapacağımızı ve ne olacağımızı bilelim ve daha verimli çalışalım!

Nimet Çubukçunun mail adresini bilen var mı? direk ona gidecek şekilde ama.
belki ona direk mail atarsak dikkatini çekebiliriz?

angel_33' Alıntı:
Nimet Çubukçunun mail adresini bilen var mı? direk ona gidecek şekilde ama.
belki ona direk mail atarsak dikkatini çekebiliriz?
Email kullandığını sanmıyorum. Onun adına olan mailleri bile ondan önce kırk kişi filtreden geçiriyordur.

bilsisco' Alıntı:
Arkadaşlar Bilgi Edinme Hakkımızı kullanalım ve en azından böyle sesimizi duyurmaya çalışalım.
Hatta bunu üst konu yapalım.
Bu bizim anayasal hakkımızdır 15 gün içinde cevaplamak zorundalar. Ben başvurumu yaptım, ortak bir başvuru da yapabiliriz.
e-mailinize başvuru onay linki yollanıyor

http://bilgiedinme.meb.gov.tr/Internet/ ... ?kurum=meb
Bu da başvuru takip linki
http://bilgiedinme.meb.gov.tr/internet/Takip.aspx
nail gönderdim ne cevap gelir bilmiyorum ama en azından var olduğumuz anlasınlar!

BBNET
Geri