idare sınıfımdaki bilgisayarı almış

Kodla Büyü

s.sultan

Aktif Üye
sabah bi geldim sınıfımda bir bilgisayar eksik..ders işlenmese neysede ders işleniyo bu sınıfta.. zaten çalışır durumda 14+1 bilgisayar var sınıflar 33 kişi...gidip isticem sınıftaki bilgisayarı öyle kafalarına göre alamazlar değilmi?? bi bilgisayarım idarede biri öğretmenler odasında biri kütüphanede bi tane daha gitti :(

kavga ettim müdürle sanki okul babasından kalmış salağa ben aldım alamazsınız diyorum ben alırım nefret ediyorum şu müdürden

yeni bina yeni açıldı kullanıma oraya zil programı yükleyecekmiş kafasına göre almış..lazımsa ilçeden isteyin dedim ordan alamazsınız dedim...ordaki bozukları yapta kullan diyo kalın kafalı

benim alına alına 20 den kaldı 14
Sınıflardaki bozulunca benimkiler alınıyor. Fatih projesine az kalmış onarılamazmış diğerleri. Bakalım bitince rahatlayacaklar mı?

hiçbişey benim sınıfımdan da aldılar müdür yrd için 2 yıldır kullanıyo ne yapalım alacak gücümüz yok idareye lazım diyolar bende uğraşmıyorum ne yapayım

ya kimse bilgisayarını idareden geri almadımı lütfen bana akıl verin..bide okulda sınıf yetersiz bu yüzden bilgisayar sınıfını kütüphaneye taşicakmış.10 tane bilgisayar bırakacakmış orda gerişini dağıtacakmış..böylede kalın kafalı adamlar müdür oluyo işte kendisini cumhurbaşkanı sanıyo gerizekalı sanki babasından kalmış okul ona..buna engel olmam lazım napcamı bilmiyorum ilçeye gitsem yardım ederler mi

hocam ilk çalıştığım okulda aynı durum bende de vardı (sadece istiyorlardı ben de vermiyordum) en son il mem de formatörlük ile konuşmuştum okullara yazı gönderdiler bilişimdeki bilgisayarlar başka bir yerde kullanılamaz diye siz de öyle bir şey ayarlayabilrirseniz eski bilgisayarlarınızı da alabilirsiniz

yazın bizim okulda da temrinlik ödeneğinden donanım parçaları aldık okul aile birliğindenden ekranları ve yazıcı.. 7 tane ilave ettik.. ama biz bunun birini metal birini giyim bölümüne birde öğretmenler odasına kurduk.. yinede 4 tane ek olmuş oldu.. bu aralar 3-5 tane tekrar almayı düşünüyoruz.. hayırlısı.. müdürden müdüre değişiyor durum.. adam gibi bir kermes düzenlese 10-20 bin kalır belki.. 30 tane bilgisayar alınır.. müdürünün kafası çalışsaymış biraz rahat edermişsin..

Bizim anasınıfı öğretmeni müdürün akrabası müdürle sınıfa geldiler, anasınıfı öğretmeni dediki hocam bu yazıcıyı kullanmıyorsundur bana ver dedim ki bu sınıftan kimse birşey alamaz keyfi hareketlerde bulunamaz morardı kaldı. Eğer sussaydım almıştı :P Şimdi hocam anlayacağın herşey sana kalmış.

İş bilmeyen müdür olunca bu tür konularda yapamaz edemez gibi laflar çok olur. Fakat işi bilen bir yöneticiye bu tür karşılık verdiğinizde başınıza epey dert alabilirsiniz.
Bazı okullarda müdür bilgisayar sınıfını komple kapatıyor. Ne yapılabiliyor? Hiç birşey.

Köpek köpeğin etini ısırmaz derler.

İdateciyle aynı paralelde gitmek lazım. İş bilen idareci ise işînizden zevk alırsınız, yok iş bilmeyen idareci ise mutsuz mutsuz çalışırsınız.

yanlışlıkla öyle bir cümle kurdular ağızlarının payını aldılar alalım dediler bende alırsınız 3 ün 1 ini dedim.
Alsınlarr helee çarşııı karışırr ilçeeeyi bırak bakanlıkta biter kavgaaaa

bizim müdür de yılın başında dağıtın bt sınıflarını dedilerde ben dağıtmadım deyip duruyordu.

inş. öyle bişey yapmaz :?

dağıtan müdürlere bişey olmadı , gerçi şikayet eden peşine düşen olmadı heralde

onu alsanız başka yerden sıkıntı yaratır ordan burdan parça toplayıp biz size bir iki bilgisayar mı yapsak? ben arkadaşların evlerinden eskileri toplamıştım velilere duyuru yapmıştım ne varsa getirin diye. eskileri teknoloji tasarım dersinde anahtarlık vb yaptılar işe yararlardan bilgisayar çıkardık ben bu kadar uğraşıp didinince sınıfta benim kendi bilgisayarlarım olunca değil sınıftan almak okulda bir iki tane almak zorunda kaldı :) il neresi

hocam labaratuvarındaki bilgisayarlar senin üzerine zimmetli mi? eğer bilgisayarları senin üzerine zimmetledilerse senden izinsiz alamazlar. ilçe milli eğitime şikayette bulunabilirsin. ama önce okulunda tutanak tut, sonra idareye tutanağı teslim et. tutanağı nöbetçi öğretmenle tut. İdareye verirken oda olsun. sonra idare inat ederse ilçeye şikayet et.

Ama bilgisayarlar sana zimmetli değilse ne yapabilirsin bilmiyorum...

bana zimmetli değil diye biliyorum emin değilim...kocaelide çalışıyorum yarın gidicem ilçeye bununla ilgili yazı yönetmelik bişey varmı onu araştırcam bide kütüphaneye taşımasına engel olmam lazım...
düşünsenize kütüphane yerinde kalacak ve U şeklindeki masalara 10 tane bilgisayar koyacak geriye kalan 7 bilgisayarıda kafasına göre dağıtacak oranın BT sınıfına benzer bir hali olmaz zaten
benden sonra gelen bilgisayar öğretmeni kulağımı baya çınlatır...

bilgisayarlar eskimiş demirbaştan düşecem derse yapamaz
bilgisayarları sınıflara dagıtacagım derse yapamaz
bt sınıfını kütüphaneye tasıyacagım derse yapamaz (bt sınıflarının yerinin secimi ile ilgili yonetmelik.)
eksik parçaları almıyorum diyemez
ben bu bilgisayarı alıyorum derse yapamaz...

tüm bunların cevabı gonderdiğim dosyada var.
siz dişli olursanız hakkınızı savunursanız alırsınız bilgisayarları
ama boşver ben müdürle takışmayayım derseniz o ayrı...

madem onlar gelip izinsiz alıyor sende git geri al bilgisayarını bu kadar zor olmasa gerek niye aldın derlerse de geyiğe vur işi sizde benden aldınız diye :)

aynı olay başıma gelmişti çünkü bende yaşadım ve böyle yaptım. üstüne bir daha böyle olursa labın anahtarını değiştireceğim demiştim gülüşmeler içten sövüşmeler ve sonunda bilgisayar bende kalmıştı :)

Geri