saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 4 Mart 2010 #1 XP profefinoal yüklü bir pc de program ekle/kaldır-windows bileşenlerinde IIS seçeneği yok. Nasıl getirip yükleyebilriz. teşekkürler.
XP profefinoal yüklü bir pc de program ekle/kaldır-windows bileşenlerinde IIS seçeneği yok. Nasıl getirip yükleyebilriz. teşekkürler.
suferi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 4 Mart 2010 #2 Xp yi yüklerken kullandığınız cd yi takarak yüklemeyi deneyin.
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 6 Mart 2010 #3 kardeş Windows bileşenleri ekle kaldırda gözükmüyo ki. zaten cd den yapılacak.
agahyildiz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 422 6 Mart 2010 #4 xp home ise olmaz sadece pro versiyonlarında geçerlidir bu hizmet. ama özel bazı ayarlar yaparakta kurulabiliniyor diye duymuştum. ama onları yapacağına proyu kur daha iyi...
xp home ise olmaz sadece pro versiyonlarında geçerlidir bu hizmet. ama özel bazı ayarlar yaparakta kurulabiliniyor diye duymuştum. ama onları yapacağına proyu kur daha iyi...
agahyildiz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 422 6 Mart 2010 #5 ama tabii sen xp pro diye belirtmişsin. ben ne diyorum... gecenin bu saatinde kayış kopmuş kusura bakmayın...
ama tabii sen xp pro diye belirtmişsin. ben ne diyorum... gecenin bu saatinde kayış kopmuş kusura bakmayın...
A alpozturk2002 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 606 6 Mart 2010 #6 agahyildiz' Alıntı: ama tabii sen xp pro diye belirtmişsin. ben ne diyorum... gecenin bu saatinde kayış kopmuş kusura bakmayın... Genişletmek için tıkla ... uhaha:
agahyildiz' Alıntı: ama tabii sen xp pro diye belirtmişsin. ben ne diyorum... gecenin bu saatinde kayış kopmuş kusura bakmayın... Genişletmek için tıkla ... uhaha:
volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,894 6 Mart 2010 #7 iis yoksa orjinal bir xp pro değildir o katılımlı başkası tarafından hazırlanmış xp cdsidir orjinal bir xp pro dan sistemini yeniden kur
iis yoksa orjinal bir xp pro değildir o katılımlı başkası tarafından hazırlanmış xp cdsidir orjinal bir xp pro dan sistemini yeniden kur