Demek tüm ürünleri ayıplıymış. uhaha:papakaa' Alıntı:hocam söylemeyim dedim zorla söylettirdin. geçende su ısıtıcı almıştık ikeadan yine ondada problem yaşadık. tencereyle tavayla olacak iş değil bu
tencere tava bunların hepsi hava anlayacağın :lol:
o değil ocakta gittihozgulen' Alıntı:su ısıtıcısında sorun yok sorun ocakta plastik yakmaya karşı korumalı olması lazım
bime çelik kazanlı geliyor bazen hocam bide onu alıp deneyecemyasarcan' Alıntı:milyoncularımız dururken ikeaya giderseniz böyle olur işte
orduyu bitirdiler şimdi mebe geldi sıra demekkikaya23' Alıntı:bu ikeada çok oldu ama.kesin cemaatindir
Allahından bulsun hepsihasari' Alıntı:Demek tüm ürünleri ayıplıymış. uhaha:
senin düşündüğün şeyleri düşünmediğim için yazdım sayın hocam.xodeda' Alıntı:Böyle bir şakayapıyorsunda neden ikea ismini kullandın merak ettim. Sadece şekerlik diyebilirdin.
Laptop üzerinde çorba pişirmeye kalkarsa gene benzer bir hata alacaktır. Yok abi yok bunların ürünlerinde sorun var.zech' Alıntı:Aynı hatayı SD Kart yuvasına Disket takmaya çalışırsan da alırsın :lol:
çorbayı bilmemde kışın soğuk günlerinde laptop adaptörü ayakları güzel ısıtıyorhasari' Alıntı:Laptop üzerinde çorba pişirmeye kalkarsa gene benzer bir hata alacaktır. Yok abi yok bunların ürünlerinde sorun var.zech' Alıntı:Aynı hatayı SD Kart yuvasına Disket takmaya çalışırsan da alırsın :lol:
Bende zaman zaman kullanıyorum ama radyasyondan korkuyorum.papakaa' Alıntı:çorbayı bilmemde kışın soğuk günlerinde laptop adaptörü ayakları güzel ısıtıyor
Asıl adaptör bizdeki radyasyondan etkilenmesinhasari' Alıntı:Bende zaman zaman kullanıyorum ama radyasyondan korkuyorum.papakaa' Alıntı:çorbayı bilmemde kışın soğuk günlerinde laptop adaptörü ayakları güzel ısıtıyor
Radyasyon değilde canlı olsa kesin kokudan giderdi. uhaha:zech' Alıntı:Asıl adaptör bizdeki radyasyondan etkilenmesin
bizdeki radyasyon adaptördekinden fazladır bence kaç senedir radyasyon alıyoruzhasari' Alıntı:Radyasyon değilde canlı olsa kesin kokudan giderdi. uhaha:zech' Alıntı:Asıl adaptör bizdeki radyasyondan etkilenmesin