ilçede hizmet içi eğitim kursu açmak için ne yapmak gerekiyo

Kodla Büyü

ysartemur

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bulunduğum ilçede flash, photoshop, web tabanlı içerik geliştirme gibi kursları hep aynı iki kişi açıyor ve ikisininde branşı bilgisayar değil. Biri teknoloji tasarımcı diğeri sınıf öğretmeni.(Onca bilişim teknolojileri öğretmeni varken bu durum garibime gidiyor) Kurslara katılanlar hepsi şikayetçi kursun eziyete döndüğünü söylüyorlar. benim stajyreliğim yeni kalktı ondan herhangibir kursa katılmadım.
şimdi ben böyle bir burs açabilirmiyim yada açmak için neler yapmam gerekli.

İlçenizde bulunan hizmetiçi bölümünde çalışan şeflerden hangisi hizmetiçinin planlamasını yapıyorsa eğitim görevlisi görevlendirmesini de o önerir.Ben de eğitim görevlisiyim toplam 6 kurs açılacak ancak tüm kursları bana verecekelrdi kabul etmedim 5 bilişimci arkadaşa paylaştırılmasını önerdim.3'ü istememiş şef de aramızda paylaştırdı.

Hocam gidin hizmet içi birimiyle, ilgili şube müdüryle filan konuşun durumunuzu anlatın. Konuşmadan durum çözülmez.

Birde kursa kursiyer olarak başvuru yapınız o arkadaşların kursuna katılınız 1 günde olsa onları izleyin kendinizi izlettiriniz.

evet,arkadaş haklı. Esas şube müdürüdür önemli olan ;çünkü bütün imzalar onun elinden geçiyor.

bide sunu sorayım mesela photoshop cs4 kursu açmak için daha önceden bir kursa katılıp setifika almak gerekiyormu yoksa biz bilişimciler sertifika olmadan kurs açabilirmiyiz

Hocam bu kurs için sertifika gerekmez, ilçenizde görevli eğitici bt form. varsa o açar yoksa sizin için engel olan bir durum yok, sertifikaya gerek yok.

Wtig, pardus, cisco gibi kurslar olsa eğitmen eğitimine katılıp sertikanız olması gerekirdi.

Ben de İlçede Şube Müdürüne açacağım Kurs Listelerini verdim. Flash, Photoshop, Web Tasarımı, Temel Bilgisayar ve Excel kursu. bakalım İlden onay gelecek mi? Elimde hiçbir belge yok.(BT Öğretmeniyim)

ysartemur' Alıntı:
bulunduğum ilçede flash, photoshop, web tabanlı içerik geliştirme gibi kursları hep aynı iki kişi açıyor ve ikisininde branşı bilgisayar değil. Biri teknoloji tasarımcı diğeri sınıf öğretmeni.(Onca bilişim teknolojileri öğretmeni varken bu durum garibime gidiyor) Kurslara katılanlar hepsi şikayetçi kursun eziyete döndüğünü söylüyorlar. benim stajyreliğim yeni kalktı ondan herhangibir kursa katılmadım.
şimdi ben böyle bir burs açabilirmiyim yada açmak için neler yapmam gerekli.

O arkadaşlar Eğitici BT formatörüdür.

BBNET
Geri