il dışı rezaleti

Kodla Büyü

gakgoskentli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Zaten ümidimiz 0 ın altında
Bu nedir allah aşkına
Saat 2 oldu tık yok.
Yani bilişim çağinda bu ne rezalet madem oyle salı gunu deyin bari.
Kınıyorum

eğri oturup doğru söylemek için : aynı yıl içinde yapılan ikinci il dışı bir sonraki sene yapılacak olan il dışı için hak maduriyetidir.
benim 3 yılım seneye doluyor bu sene yapılacak 2. il dışı seneye benim açık okullarımdan gidecek hak bunun neresinde??

kily' Alıntı:
eğri oturup doğru söylemek için : aynı yıl içinde yapılan ikinci il dışı bir sonraki sene yapılacak olan il dışı için hak maduriyetidir.
benim 3 yılım seneye doluyor bu sene yapılacak 2. il dışı seneye benim açık okullarımdan gidecek hak bunun neresinde??
:+1: :+1: :+1:

kily' Alıntı:
haklısınız hocam fakat Türkiye de ne doğru yapılıyor ki

kily' Alıntı:
hocam bende aynı durumdayım ama burada kendimi düşünmüyorum meslektaşlarımı düşünüyorum gerçekten zor durumda olan bu tayine çok ihtiyacı olan hayatında aniden olumlu olumsuz değişiklik olan arkadaşlar olabilir.ben eş durumundan tayin istedim yakalşık 1 yıl sonra ayrılık oldu mesela, keşke hak verseler ama vermiyorlar.o yüzden benim gibi veya daha farklı nedenlerden dolayı bu değişikliğe ihtiyacı olan olabilir diye düşünüyorum.

Şuda var istediğiniz bir okulun dolması sizin açınızdan olumsuz tabi hak veriyorum.Belkide aklınızda olmayan daha iyi bir okuldan giden olur seneye oraya yerleşirsiniz.Sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın burası bir paylaşım yeri bende paylaşımınıza kendi düşüncemi ekledim saygılar

kily' Alıntı:
Kısa dönem askerlik yüzünden bir sene bekleyenleri de unutmamak gerekir. 2. il dışı maalesef haksızlıktır ... :+1:

Gece açılma ihtimali olabilir... Bu arada herşey nasip arkadaşlar bakarsınız 2.İl dışı sonucunda daha güzel yerler boşalır oraya geçersiniz... Düz mantıktan ne eş durumu nede ilk atama yapılmamalı... Fakat şuraya katılıyorum eğitim çok önemli keskin ve net çizgileri olmalı, herşey belli olmalı...

Yazık ya bu kadar mı aciz bakanlığımız. Sözünü yerine getiremeyecek kadar mı? Çok zor sanırım sistemi acmak

Bugün geçti bence ya, daha açılmaz. Biraz ani bir gelişme oldu. İller kontenjanlarını falan ayarlamamıştır daha. Yarın açılır inşallah.

eşim isteyemeyediğinden isteyemiyorduk...
iyi ki isteyemiyormuş bu kadar kötü yerler açılamaz...
alın size il dışı dediler...

eskişehir
han çok programlı
gün yüzü orta okul
beylikova çok programlı

tef....

il dışı tercihini açmasalar daha iyi ya. doğru düzgün bir yer açmamışlar ki. yazık ya.

delphe01' Alıntı:
kily' Alıntı:
hocam bende aynı durumdayım ama burada kendimi düşünmüyorum meslektaşlarımı düşünüyorum gerçekten zor durumda olan bu tayine çok ihtiyacı olan hayatında aniden olumlu olumsuz değişiklik olan arkadaşlar olabilir.ben eş durumundan tayin istedim yakalşık 1 yıl sonra ayrılık oldu mesela, keşke hak verseler ama vermiyorlar.o yüzden benim gibi veya daha farklı nedenlerden dolayı bu değişikliğe ihtiyacı olan olabilir diye düşünüyorum.

Şuda var istediğiniz bir okulun dolması sizin açınızdan olumsuz tabi hak veriyorum.Belkide aklınızda olmayan daha iyi bir okuldan giden olur seneye oraya yerleşirsiniz.Sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın burası bir paylaşım yeri bende paylaşımınıza kendi düşüncemi ekledim saygılar

eyvallah hocam
ancak alışılageldik bir durum var kimi özel durumlar her zaman olur, kitlesel olursa kimse itiraz etmeden çözüm üretilir örnek van depremi sonrası süresi dolan dolmayan vandaki öğretmenler için ektra tayin hakları

bugun böyle bi durum yok. bilmem bakanlıktan bi ballının işi mi olmadıki böyle bi ekstraya gittiler ?

Geri