teşekkürler parssan hocam..parssan' Alıntı:
kily' Alıntı:eğri oturup doğru söylemek için : aynı yıl içinde yapılan ikinci il dışı bir sonraki sene yapılacak olan il dışı için hak maduriyetidir.
benim 3 yılım seneye doluyor bu sene yapılacak 2. il dışı seneye benim açık okullarımdan gidecek hak bunun neresinde??
ascolixx' Alıntı:hocam başlığı okumadınız mı. zorunlu çalışma yükümlülüğüne göre diyor. tüm branşlarda 4-5-6. bölgeler açılmış.
kasimyildizi' Alıntı:Yıllardan beri gurbetteyim. Meb beni doğu görevine gönderdi, sonra da zorunlu hizmeti iptal etti. Şimdi de bana gösterdiği okullara bak... Bu yapılan reva mıdır? Eş durumundan dolayı tayin isteyen öğretmene en merkezi okulları aç. 11 yıldan beri memleketinden, akrabalarından uzakta olan, zorunlu hizmetini tamamlamış öğretmene en uzak, en tercih edilmeyen yerleri aç.... Nasıl bir adalettir bu?
BALA-Kesikköprü Ortaokulu
ÇAMLIDERE-Osmansin Ortaokulu
EVREN-Eti Holding Ortaokulu
HAYMANA-Bahçecik Ortaokulu
NALLIHAN-Hüsamettin Değirmenci Ortaokulu
POLATLI-Tarım İşletmesi Ortaokulu
ŞEREFLİKOÇHİSAR-Gülhüyük Ortaokulu
sum' Alıntı:Balıkesirde o kadar da kötü yerler açılmamaış hazirana göre. savaştepe, ivrindi, bigadiç gayet güzel yerler. ben açılan okulların hepsini yazdım. puan 71 böte. var mı başka balıkesir yazan