Öygm ile görüştüm, bana ille görüşün dediler. İl öle görüştüm form sahibi öygm biz bir şey yapamayız dedi. Siz çözüme ulaşırsanız bana bilgi verebilir misinizbenim mebbiste btr olarak işlenmiş fakat bitiş tarihi boş bırakılmış. mebbiste veri toplama modülünde ilgili alan yok ve veri.meb.gov.tr adresinde
Formu görüntüleme yetkiniz bulunmamaktadır. uyarısını alıyorum. ilçeye bilgi vermemiz gerekiyor mu acaba?
Şimdi baktım mebbis görevlendirmeler kısmında dün itibari ile görevlendirmem sonlanmış görünüyor. Ufak bir hile ile halletmiş anladığım kadarı ile.Hocalarım aynı sorunu bende yaşadım. Bu sabah ilçe mebbis yöneticisi whatsapp grubundan sorun yaşayanlar bildirsinler diye paylaştı. Ardından başvurumu yapabildim.
herhangi bir başvuru yaptınız mı kendi kendine mi düzeldiDüzelmiş ekran biraz önce başvurumu yaptım
birşey yapmadım ben sabah baktığımda düzelmişti.herhangi bir başvuru yaptınız mı kendi kendine mi düzeldi
İl, İlçe seçtikten sonra okul nasıl belirleniyor? Seçtiğimiz ilçedeki ortaokula kafamıza göre gidip seminere katılabilir miyiz?
Muhtemelen hangi kademede öğretmen olduğunuza göre değişen "dışarıdan gelen öğretmenleri toplamak için merkezde belirlenmiş 3-5 Ortaokul/Lise'den" birine gönderecekler bizi.İl, İlçe seçtikten sonra okul nasıl belirleniyor? Seçtiğimiz ilçedeki ortaokula kafamıza göre gidip seminere katılabilir miyiz?
mebbis şifrenizi yeniletip deneyin bir hocam.arkadaşlar bu sorunu çözen oldu mu? ben veri.meb.gov.tr de hiçbir ankete giremiyorum formu görüntüleme yetkiniz yoktur diyor.
ayrıca mebbis de de veri toplama modülü diye bir kısım yok bende bazı arkadaşlarda var anladığım kadarıyla.