il içi atama başladımı

Kodla Büyü
agd85' Alıntı:
arkadaşlar eşime tercih yapıcaz ildeki tüm okulla gözüküyo nerdeyse. benim okulumda ingiliizce öğretmeni olmamasına rağmen benim okulda bile listede çıkıyor. bu listeye güvenip güvenmeme konusunda tereddütteyim. ne yapacağımı bilemedim :x
Hocam il içi tayinlerde ihtiyaç olsun olmasın tüm okullar görünür...

sguner_23' Alıntı:
agd85' Alıntı:
arkadaşlar eşime tercih yapıcaz ildeki tüm okulla gözüküyo nerdeyse. benim okulumda ingiliizce öğretmeni olmamasına rağmen benim okulda bile listede çıkıyor. bu listeye güvenip güvenmeme konusunda tereddütteyim. ne yapacağımı bilemedim :x

+1

oskicazz' Alıntı:
sguner_23' Alıntı:
agd85' Alıntı:

hayır bende sadece açık okullar gözüküyor

samsun tamamı görünüyor...
Sadece açık görünmesi normal değil.

Sadece açık okullar görünmez zaten, dolu olan okuldan da biri gidebilir ve yeri boşalabilir. O yüzden normu olan bütün okullar listede olur, ister norm dolu olsun ister boş olsun.

KöfteHoRr' Alıntı:
Sadece açık okullar görünmez zaten, dolu olan okuldan da biri gidebilir ve yeri boşalabilir. O yüzden normu olan bütün okullar listede olur, ister norm dolu olsun ister boş olsun.

Hocam sıra tayin olsaydı dediğiniz mantıklı olurdu ama sıra tayin olacağıyla ilgili bilgi yok. Yani normal il dışı atamada olduğu gibi bir kez atama yapılacak. Sonra tekrardan sıra çalıştırılmayacak. Bu durumda normu olan tüm okulların açık olmasınıın bir anlamı yok.

btogretmeni34' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:

Hocam sıra tayin olsaydı dediğiniz mantıklı olurdu ama sıra tayin olacağıyla ilgili bilgi yok. Yani normal il dışı atamada olduğu gibi bir kez atama yapılacak. Sonra tekrardan sıra çalıştırılmayacak. Bu durumda normu olan tüm okulların açık olmasınıın bir anlamı yok.
Hocam sıra değil haklısınız ama bu şekilde de gidenin yerine hemen biri atanıyor. Ben geçen sene il içi istedim mesela, normalde benim okulda ben olduğum için doluydu, ama benim tayin başka okula çıkınca benim yerime de başka biri benim okuluma geldi aynı listede. Yani boşalan okullar için sonradan değil, aynı listede atama yapılıyor.

Biri bi açıklama yapsın nolur kafayı yicem. Dolu okullar açıkmı görünüyor ? Yoksa gerçekten normlarımız arttı mı ?

otherm' Alıntı:
Biri bi açıklama yapsın nolur kafayı yicem. Dolu okullar açıkmı görünüyor ? Yoksa gerçekten normlarımız arttı mı ?
Hocam Bilişim Teknolojileri normu olan bütün okullar listede var, ister normu dolu ister boş olsun. O yüzden boş normları ilinizin yayınlayacağı listeden takip edeceksiniz, yayınlamamışlarsa da muhtemelen yarın öbür gün yayınlarlar.

KöfteHoRr' Alıntı:
otherm' Alıntı:
Hocam Bilişim Teknolojileri normu olan bütün okullar listede var, ister normu dolu ister boş olsun. O yüzden boş normları ilinizin yayınlayacağı listeden takip edeceksiniz, yayınlamamışlarsa da muhtemelen yarın öbür gün yayınlarlar.
Hocam yarın öbürgünü mü var bu işin zaten 4 gün kaldı ne sorumsuzlar yaa bu arada normların artıp ihtiyaç doğduğunu düşünüyorum

Bütün okulların açılmasının sebebi aynı il içi döneminde yazdığımız okul dolu olsa bile oradaki öğretmenin başka yere tayini çıkarsa biz de o okula gidebiliyoruz. Muğla Mem in açıklaması:
http://mugla.meb.gov.tr/www/2014-yili-o ... icerik/747
12 ‐16 Mayis 2014 tarihleri arasında başvurusu yapılacak olan İl içi isteğe bağlı yer değiştirmelerinde geçerli olacak eğitim kurumlarının ihtiyaç listeleri bilgi amaçlı olarak yayımlanmıştır. Bakanlığımızca Halk Eğitim Merkezleri hariç tüm eğitim kurumları sisteme yansıtılmış olup, Öğretmenler istemeleri halinde ihtiyaç olmayan eğitim kurumlarınıda tercih edebilecektir. Aynı il içi atama döneminde ihtiyaç olmayan eğitim kurumundan başka eğitim kurumuna atanan öğretmen olur ise başvuru yapan öğretmenin bu eğitim kurumuna ataması yapılacaktır. Boşalmadığı takdirde bu tercihine atanamayacaktır.

Arkadaşlar ben bir şey soracağım.İlk defa tayin isteyeceğim.Bu beyan durumunda bana göre bir seçenek yok.Ben zorunlu çalışma yükümlüsü olduğum için tayin isteyeceğim.Şu an çalıştığım okul zorunlu hizmet kapsamında değil çünküNasılolcak???

Çalıştığınız il zorunlu hizmet için geçerli bir il değildir o zaman.Hangi ilde görev yapıyorsunuz?

Geri